Yeniden Refah’ta Loyan Güven Tazeledi
Yeniden Refah Partisi Mustafakemalpaşa Teşkilatı 2. Olağan Kongresi yapıldı. Tek adaylı kongrede mevcut başkan Ramazan Loyan, delegelerin oy birliğiyle seçilerek güven tazeledi.

Kongre Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı

2021 yılında Mustafakemalpaşa’da teşkilatlanarak yerel siyasete adım atan Yeniden Refah Partisi (YRP), 2. Olağan Kongresi’ni Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Saat 14.00’te başlayan kongrede divan başkanlığını Mustafa Furkan Altınel yaparken, YRP Bursa İl Başkanı Mehmet Kaygusuz, siyasi parti ve STK temsilcileri ile muhtarlar da programa katıldı.

Loyan: “Kutlu yürüyüşü ileri taşıyacağız”
Ağustos 2023’te atamayla başkanlık görevine gelen Ramazan Loyan, delegelerin tam desteğini alarak yeniden seçildi. Kongrede yaptığı konuşmada Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan’ı anan Loyan;

“Davamızın kutlu yürüyüşünü bir adım daha ileri taşıyacağız. Görevde bulunduğumuz süre içinde geçirdiğimiz iki seçimde de Türkiye ortalamasının altına düşmedik. Bu da teşkilatımızın inançla, azimle ve samimiyetle yoluna devam ettiğini göstermektedir. Bizim davamız kuru bir iktidar davası değil; hakkın, hakikatin, adaletin ve kardeşliğin hâkim olduğu bir dünya davasıdır. Paylaşımda adalet, yönetimde adalet.” dedi.

Kongre sonunda açıklanan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Semih Küpçüler, Mehmet Hakkı Tuna, Erkan Şahin, Mehmet Albayrak, Tamer Erim, Ender Özcan, Kenan Loyan, Haşim Gündoğdu, Ramazan Karagöz, Ahmet Durmuş, Enes Karakuş, M. Tahaberk Loyan, Ramazan Alpağut, Engin Sop, Soner Özhozun, Furkan Çetin, Yalçın Bayram, Gökhan Naci, Halim Akar, Melih Taç, Ömer Güler, Mesut Uç, Şahahettin Rençber, Ali Yıldız ve Koray Kurt.

