Trafik İşaretleme Standartları Şoförlere Anlatıldı

Mustafakemalpaşa’da şoförlere yönelik, “Trafik İşaretleme Standartları Kapsamına Alınacak ve Kodu Değişecek Trafik İşaret Levhaları” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.



Burak Gayrimenkul Danışmanı Mustafakemalpaşa

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın öncülüğünde Esnaf Odaları Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, polis ve zabıta ekipleri tarafından katılımcılara trafik işaretleme standartlarında yapılan güncellemeler aktarıldı. Sunumda özellikle meskûn mahal isim ve yönlendirme levhaları ile yaya geçidi levhalarında yapılan revizyonlar anlatıldı.

Trafik Levhalarında Yeni Standartlar Anlatıldı

Toplantıda ayrıca “meskûn mahal”, “yaya geçidi” ve “elektrikli skuter” konularındaki işaretleme ve uygulama değişiklikleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Yeni oluşturulan “TT-8b Elektrikli Skuter Giremez” levhasının standartlara eklendiği, mevcut “TT-8 Bisiklet Giremez” levhasının ise kodunun “TT-8a Bisiklet Giremez” olarak güncellendiği belirtildi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt