22 Mahalleden Birlik Kararı

Mustafakemalpaşa’daki Yörük ve Türkmen mahallelerinin temsilcileri, yörenin sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlara çözüm yolları bulmak amacıyla istişare toplantısı düzenledi.

Bozağaç bölgesinde bulunan Yörük ve Türkmen mahallelerinin muhtar ve sivil toplum kuruluşlarının eşliğinde düzenlenen toplantıya; Kaymakam Ahmet Altıntaş, Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Kavak, Devlet Hastanesi Müdürü Erdinç Özdemir, Tatkavaklı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Tunçer katıldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Bozağaç yöresinin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıdan, bölgedeki 22 mahalle temsilcisi birlik mesajları verirken, sorunların çözümü için oy birliği ile Bursa Ertuğrulgazi Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği ile ortak hareket etme kararı çıktı.

Gün boyu yapılan toplantıda, hayata geçirilecek çalışmalarda ittifak kararları alındı.

Bölgenin sosyal ve kültürel tanıtımında dernekle birlikte hareket edileceği bildirilirken, Bursa Ertuğrulgazi Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Cevat Canbaz ve yönetim kurulu üyeleri

Orhan Borazan, İsmet İnce, Mehmet Battal ve Yılmaz Sarı, bölgenin tüm sorunlarının çözümüiçin gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi.

Dernek Başkanı Cevat Canbaz’ın teşekkür konuşmasının ardından katılımcılar, Körekem Mahallesi’nde bulanan lavanta bahçesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt