OKULLARA YAKIN MARKAJ

Mustafakemalpaşa’da deprem yaşanması halinde risk taşıyabileceği belirlenen okullarda süren güçlendirme çalışmaları hızla sürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, deprem güçlendirmesi programı kapsamında bulunan Hasan Celal Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezi’nin Hamzabey Mahallesi’nde bulunan binasında incelemelerde bulundu. 



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Heyet ayrıca, Halk Eğitim Merkezi’nin Hamidiye Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde yapımı devam eden ek hizmet binası ile Yalıntaş Ortaokulu bahçesine yapılacak olan 16 derslikli okul ve Atatürk Ortaokulu bahçesine yapımı planlanan anaokulunun yerlerini de gezerek bilgiler aldı.

Mustafakemalpaşa genelinde tamamlanan, yapımı devam eden ve projelendirilen eğitim kurumlarını yakından incelediklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Gençler geleceğimiz. Onları modern eğitim binalarında yarınlara hazırlamak da bizim görevimiz” derken Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe de güçlendirme yapılan eğitim binalarındaki çalışmaların kısa zamanda bitirilmesinin planlandığını, fiziki altyapıları iyileştirilmiş okulları eğitim camiasının hizmetine sunacaklarını kaydetti.

AK Murat Başkanı Murat Hallaçoğlu ise Mustafakemalpaşa için canla başla çalıştıklarını söylerken, zemin etütleri yapılan, ihale süreci devam eden 3 yeni okulu ve deprem güçlendirmesi ile yepyeni hale getirilen eğitim kurumlarında incelmelerde bulunduklarını belirtti.

Hallaçoğlu; “Pandemiye rağmen Mustafakemalpaşa’da eğitim projeleri devam ediyor. Ayrıca ilçemizde online ehliyet sınavları yapılacaktır. Halk Eğitim Merkezimizde 2 bina şeklinde hizmete katılıyor” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt