KARA KIŞTA MUDANYALILARIN EKMEĞİ ZEYTİN DALI’NDAN

Mudanya Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu süre boyunca ilçe genelinde evlerinden çıkmakta zorlanan yaşlı ve engelliler ile ihtiyaç

Mudanya Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu süre boyunca ilçe genelinde evlerinden çıkmakta zorlanan yaşlı ve engelliler ile ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek taşıyor. Zeytin Dalı ekiplerince yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleşen dağıtımlar sayesinde vatandaşlar temel gıda maddelerinden biri olan ekmeğe ücretsiz ulaşma imkanı buluyor.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mudanya’da birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilediklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Her zaman söylediğim gibi, Mudanya’da kimse kimsesiz kalmıyor, hiçbir çocuk yatağına aç girmiyor. Başımızın tacı büyüklerimizin ve bütün ihtiyaç sahiplerinin talepleri yine belediyemiz ekipleri tarafından karşılanıyor. Biz, büyük ve fedakar bir aileyiz, sevgiyle ürettiklerimizi, yine aynı sevgiyle halkla hakça paylaşmaya devam ediyoruz. Gece gündüz, 7/24 Mudanyalı hemşehrilerimizin yanındayız” diye konuştu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt