Erdem: Üretim Vizyonumuzu Sürdüreceğiz”

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde Ayçiçeği Hasadı Başladı

İlk Hasada Başkan Katıldı



Burak Gayrimenkul Danışmanı Mustafakemalpaşa

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl kendi arazilerinde ekimini gerçekleştirdiği ayçiçeği tarlalarında hasat başladı. Nisan ayında toprakla buluşturulan ayçiçeklerinin ilk hasadına Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Belediye Başkan Yardımcıları Derya Deniz Kanar ve Emine Argın katıldı.

Ortak Üretim Modeli

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım A.Ş. iş birliğiyle yürütülen üretim çalışmaları, bölge tarımına katkı sağlıyor.

“Üretim Vizyonumuzu Sürdüreceğiz”

Hasatta açıklamalarda bulunan Başkan Erdem, şunları söyledi:

Belediyemize ait toprakları bereketlendirmek için çıktığımız bu yolda ilk ayçiçeği hasadımızı gerçekleştiriyoruz. Üretim vizyonumuzu sürdüreceğiz.”

Bereketli Topraklar Yeniden Öne Çıkıyor

Belediyenin kendi arazilerinde hayata geçirdiği üretim çalışmaları, Mustafakemalpaşa’nın tarımsal potansiyeline değer katarken ilçenin bereketli topraklarını yeniden ön plana çıkarıyor.

Etiketler

mustafakemalpasagzt