Ticaret ve Sanayi Odasından Öğrencilere Eba Uyumlu Tablet Desteği

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası, uzaktan eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla 75 öğrenciye tablet hediye etti.

İlk tabletlerimizi Mustafakemalpaşa ilçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ile Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay’ın katılımları ile Lalaşahinpaşa Ortaokulu’nda okuyan ve tablet ihtiyacı olan iki öğrenciye dağıtımını gerçekleştirdik.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla temin edilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) uyumlu 75 tablet, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin UZKINAY tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa EFE’ ye imzalanan protokol ile takdim edildi.

Uzaktan eğitime erişim imkanı bulamayan öğrencilere destek olmak amacıyla Mustafakemalpaşa’da 75 adet tablet dağıtılacağını belirten Başkan Tekin UZKINAY, İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde öğrencilerin ve eğitim camiasının yanında olduklarını ifade etti.

İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ise öğrencilerin bilgiye daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla eğitimlerine verdikleri destekten dolayı Başkan Tekin Uzkınay’a teşekkür ettiler.

TOBB Başkanı M.RifatHisarcıklıoğlu ve yönetimi her alanda olduğu gibi pandemi sürecinde de eğitim alanında  öğrencilerimizi unutmayarak tablet yardımında bulunduğu için kendilerine bu nazik hareketlerinden dolayı ilçemiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Etiketler

mustafakemalpasagzt