Aday Adayı Sadi Kurtulan Temayül Yoklamasında

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Sadi Kurtulan temayül yoklamasında. AK Parti’de milletvekili aday adaylığı başvurularının sonuçlandı. Aday adaylarından olan Sadi Kurtulan, temayül yoklamasına katılarak parti üye ve yöneticileri ile bir araya geldi.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan e-temayül yoklaması Bursa’da da bugün gerçekleştirildi. AK Parti Bursa teşkilat üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen temayül, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Bursa’nın dört bir yanından parti üyelerinin katıldığı temayül yoklamasında, 230 milletvekili aday adayı değerlendirildi.  Toplantıya AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, milletvekilleri de katılım sağladı.

Sadi Kurtulan Temayül Yoklamasında

Temayül yoklamasında Mustafakemalpaşa’dan katılan ve Mustafakemalpaşa’nın AK Parti cephesindeki en güçlü isimlerinden olan Sadi Kurtulan temayülde temaslarda bulundu. Bursa il genelindeki AK Parti ilçe başkanlarının yer aldığı temayülde bir kez daha görüşmelerde bulunan Sadi Kurtulan açıklamasında hizmete vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçimlerinde yeniden aday olacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyleyen Sadi Kurtulan, “AK Parti’de memleket sevdası ve hizmet en önemli davadır. 20 yıldan beri Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götüren ve hedeflerini bir bir gerçekleştiren AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yeni dönemde de Türkiye AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Kimsenin bundan bir şüphesi olmasın. Bizler de AK Parti’nin birer neferi olarak seçime kalan 50 günde yoğun bir çalışma ile vatandaşlarla bir arada olacağız” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt