AK Parti İlçe Yönetimi Basınla Buluştu.

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı, Özel bir Restoranda düzenlenen yemekte basın ile bir araya geldi.

Mart ayında yapılan ilçe kongresinde güven tazeleyerek yeni bir döneme daha başlayan AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, pandemi nedeniyle ertelediği basın buluşmasını dün akşam gerçekleştirdi. Başkan Hallaçoğlu’na Başkan Yardımcısı Arif Kamil Özen, Tanıtım Medya Başkanı Hasan Ertuğrul eşlik ederken yemeğe Mustafakemalpaşa’nın yazılı ve görsel medya temsilcileri katıldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Yemek Başkan Kanar’ın müjdesiyle başladı

Yemek öncesi Saat 19.00’da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile gerçekleştirdiği canlı yayın takip edildi. Ardından Başkan Hallaçoğlu mevcut kanalizasyon ve yağmur suyu projesi hakkında detaylı bilgiler verdi. Bugüne kadar yapımı tamamlanan projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da detaylar aktaran Başkan Hallaçoğlu, basın temsilcilerinin sorularını yanıtlayarak görüşlerini aldı.

Mustafakemalpaşa’nın gelişmesi, daha iyi imkanlara sahip olması adına birlik ve beraberliğin özellikle altını çizen Başkan Hallaçoğlu, katılım gösteren tüm basın mensuplarına teşekkür ederek etkinliği noktaladı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt