Arsuz Aşevlerine Destek

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Kızılay ortaklığı ile toplanan yardımlar Arsuz’daki belediye aşevlerine teslim edilmek üzere yola çıktı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Arsuz’da sürdürdüğü çalışmalara destek sürüyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Kızılay ile başlattığı yeni yardım kampanyasında, toplanan yardımlar tıra yüklenerek Arsuz’a doğru yola çıktı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Arsuz’da bulunan aşevlerimiz bereketleniyor.

Konuyla ilgili Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Kızılay ve Mustafakemalpaşa Belediyesi ortaklığıyla gelen tüm hayırlar Hatay’a doğru yola çıkıyor. Arsuz’da bulunan aşevilerimizin tüm eksikleri gelen hayırlar ile tamamlanıyor. Kazasız belasız ulaşması dileğiyle.” denildi.

Kızılay adına açıklama yapan Mustafa Eren ise “Bir yardım kampanyamızı da, yardım etmenin güzel haz ve mutluluğu ile sonuçlandırdık. Teşekkürler Mustafakemalpaşa’mızın hayırsever güzel insanları. İki hafta içerisinde yoğun bir çalışma sonucu topladığımız yardımlarımızı Hatay’a Belediye Başkan yardımcımız Ersin Ekici, Sosyal yardım işleri müdiremiz Havva Sakarca, Türk Kızılay Mustafakemalpaşa Şubesi Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Genç Kızılay yönetim kurulu. Personelimiz Nuran Gül ve İrfan Kurşun ve gönüllülerimizin elbirliği ile yerdim tırımızı uğurladık. İlçe halkımız öyle teveccüh gösterdiki biz bir tırı nasıl doldururuz derken, iki tırlık malzeme toplandı. Öncelikle Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a sonra da Teveccüh ve güvenleri için hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz .dedi.

 

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt