Aydemir 3.dönem Aday

Mustafakemalpaşa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydemir, yeni dönem için adaylığını açıkladı. 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Aydemir; “Yolumuza kaldığımız yerden devam etmek niyetindeyiz” dedi.

Mustafakemalpaşa’nın en büyük çiftçi kuruluşu ve STK’sı olan Ziraat Odası’nda delege seçimlerinin ardından Şubat ayında olağan genel kurul heyecanı yaşanacak.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

4 yılda bir gerçekleşen kongrede oy kullanacak 130 mahalle delegesinin belirlendiği Ziraat Odası’nda 2015 yılından bu yana başkanlık görevinde bulunan Mehmet Aydemir, 3’üncü dönem için yola çıktı.

ÇALIŞMALARIMIZI HIZLA SÜRDÜRECEĞİZ’

Aydemir yaptığı adaylık açıklamasında; “2023 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacak olan Ziraat Odası Genel Kurulu Başkanlık Seçimlerinde adaylığımı koyarak yolumuza kaldığımız yerden devam etmek niyetindeyiz. Genel kurulumuzu huzur ortamında tamamlayarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Yeni dönemin tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

2007 yılında meclis üyesi olarak Ziraat Odası’nda hizmet vermeye başlayan 47 yaşındaki Mehmet Aydemir, dönem bitmeden başkan yardımcılığına, 2015 yılındaki kongrede ise başkanlığa seçildi.

20 bine yakın üyesi bulunan Ziraat Odası’nın kongre tarihi, Ocak ayı içinde yapılacak meclis toplantısının ardından netleşecek.

Etiketler

mustafakemalpasagzt