Aydemir,den Çiftçiye Son Çağrı

Mustafakemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Mehmet Aydemir, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıt yaptırmayan üreticilere son kez çağrıda bulundu.

Yapılan değişiklik ile 2023 ÇKS kayıtları için son başvuru tarihinin 31 Aralık 2022 olarak belirlendiğini hatırlatan Aydemir; “ÇKS başvuruları Eylül ve Aralık ayları arasında 4 aylık süreyi kapsamakta olup, 2023 üretim yılı başvuruları 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için bu tarihe kadar kayıtlarını güncellemeleri gerekmektedir” diye konuştu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

‘BİLGİLER SON GÜNE KADAR GÜNCELLENMELİ’

ÇKS’ye kayıt yaptırmayan çiftçilerin desteklerden yararlanamayacağını kaydeden Mehmet Aydemir; “ÇKS kaydını yaptıran çiftçimiz eğer Ziraat Odası’na başvurup çiftçiliğe devam ettiğini beyan etmez ve bilgilerini güncellemezse desteklemelerden yararlanamayacak. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için 31 Aralık 2022 tarihine kadar Ziraat Odası’na gelerek bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir. Çiftçilerimizin desteklerden faydalanabilmeleri için ÇKS kayıtlarını yapmaları ve oda kayıtlarını son güne bırakmadan güncellemeleri önemli. Tüm çiftçilerimize bol kazançlar dilerim” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt