Başkan Kanar Basınla Buluştu.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel basın temsilcileriyle buluştu.

Muradiye Sarnıç Sosyal Tesisleri’nde basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Kanar, Mustafakemalpaşa’da sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler verirken özellikle altyapı hizmetlerine yoğunlaştıklarını kaydetti.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün 62’nci yıl dönümünü kutladı.

Yerel gazete, internet ve radyo çalışanları, ulusal ajans temsilcileri ve köşe yazarlarının katıldığı kahvaltıda basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Mehmet Kanar; “Yöremizde yaşanan her türlü gelişmelerden anında haberdar olmamızı sağlamak adına özveriyle çalışan yerel basınımıza, kentimizin tanıtımı ve her açıdan gelişimini sağlamaya yönelik çalışmalarımızda daima yanımızda olmalarından dolayı içtenlikle teşekkür ederim” dedi.

Mustafakemalpaşa’da süren belediye hizmetleri ve projelerin son durumu hakkında da bilgiler veren Başkan Kanar,  şehrin geleceğini yakından ilgilendiren altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nde ise açılışa az bir zaman kaldığını ifade etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtladığı programda Başkan Kanar, günün anısına gazetecilere hediye takdiminde bulundu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt