BELEDİYE DÜĞÜN SALONU TADİLATI TAMAMLANDI

Mustafakemalpaşa’lı çiftlerin yeni hayatlarına ortak olan, Belediye Düğün Salonu tadilatı tamamladı. Yepyeni tasarımıyla çiftlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Düğün Salonu 2023 yılı düğün sezonuna hazır.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan, yaz sezonu boyunca yoğun programların yapıldığı Belediye Düğün Salonunda; zaman içerisinde yıpranan duvarlar, yüzlerce programa ve düğüne ev sahipliği yapmış olan sahne, çiftler için özel olarak tasarlanan gelin odası, tuvaletler, sahne arkası gibi birçok hasar görmüş yer onarılarak yepyeni bir görünüm kazandı.

Göreve geldiği günden beri sayısız çiftin mutluluğuna imza atan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’ Mustafakemalpaşa’lı çiftlerimize yeni dizaynıyla harika bir düğün salonu restore ettik.

Çiftlerimizin yeni hayatlarına şahitlik ederken, deforme olan Belediye Düğün Salonumuzu modern bir görüntüye kavuşturduk. İlçe merkezinde olan 1000 kişi kapasiteli olan düğün salonumuz 2023 yılında da yeni ve modern haliyle yeni hayatlara şahitlik etmek için sizleri bekliyor. ‘’ ifadelerini kullandı..

Etiketler

mustafakemalpasagzt