Bursa’da depremin ardından radyo istasyonları müzik yayınlarını iptal etti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,’lık depremin ardından Bursalı bazı radyo istasyonları müzik yayınlarını iptal etti. Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 günlük milli yas ilanının ardından Bursa’da PM Medya bünyesinde yayın yapan Radyo Venüs (105.3), Radyo B (90.3), Radyo Vizyon (99.3) ve Mega FM (106.5) müzik yayınlarını ulusal yas çerçevesinde iptal etti.

Türkiye’yi yasa boğan 7,7 ve 7,6’lık Kahramanmaraş depreminin ardından ilan edilen 7 günlük ulusal yas sebebiyle Bursalı bazı radyo istasyonları müzik yayınlarını iptal etti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Bursa’da depremin ardından bazı radyolar yayınlarını iptal etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 günlük milli yas ilanının ardından ülke genelinde özellikle eğlence sektöründe yapılması planlanan bir çok etkinlik iptal edilirken birçok radyoda yayın akışındaki eğlence programlarına son verdi. Bursa’da PM Medya bünyesinde yayın yapan Radyo Venüs (105.3), Radyo B (90.3), Radyo Vizyon (99.3) ve Mega FM (106.5) müzik yayınlarını ulusal yas çerçevesinde iptal etti. Bu süre zarfında radyolar İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber’deki haberleri aktaracaklarını bildirdi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt