ÇAK-DER DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

Mustafakemalpaşa’da 2011 yılından beri sosyal faaliyetlerini sürdüren Çakallar Mahallesi Yardımlaşma Derneği (ÇAK-DER), bu yılki geleneksel iftar programını Şubat ayındaki depremlerden etkilenen Hatay’a bağlı Arsuz’da düzenledi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

ÇAK-DER, dayanışma ve paylaşma duygularının iç içe geçtiği 11 ayın sultanı Ramazan’ın bereketini, depremzedelerle paylaştı. Bu yıl 11.’si gerçekleştirilen iftar programını Hatay’da düzenleme kararı alan ÇAK-DER yönetimi, Arsuz’da iki bölgede 2 bin kişiye yemek verdi. Açık alanda verilen birlik ve beraberlik iftarının ardından depremlerde yaşamını yitirenler için dua edildi.

ÇAK-DER Başkanı Hüseyin Tosun,  Türkiye’yi derinden etkileyen afetle birlikte oluşan yaraların hep beraber sarıldığını söyledi.  Arsuz’daki iftar sofralarının kurulmasında emeği geçenlere teşekkür eden Tosun; “Millet olarak depremin sebebiyet verdiği acıları unutmadık ancak yaraların sarılması için çok iyi bir dayanışma örneği sergiledik. Ülkemizin genelinde olduğu gibi ÇAK-DER olarak bizler de depremin ilk anından itibaren acil koduyla depremde üzerimize düşen görevi yaptık. Bu mübarek Ramazan gününde kardeşliğimizin daim olmasını temenni ediyor, Ramazan Bayramı’nın hepimize bolluk, bereket, sağlık ve sıhhat getirmesini Yüce Rabbimden temenni ediyorum.  Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara sağlık ve huzur diliyorum ‘’ dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt