Çok Farklı Sünnet Cemiyeti.

Mecit ve  Hülya ERTAŞ çiftinin 3 evladının sünnet cemiyeti pazar aksamı Mustafakemalpaşa  Yalıntaş Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Cemiyet sahibi Mecit Ertaş şunları söyledi; İlçemizdeki sünnet cemiyetlerine nazaran biraz farklı bir cemiyet ve örf ve adetlerimize uygun olmasını istedik. İlçemizde ve Çevremizde yapılan sünnet cemiyetlerinin genelinde  görüyorum  sünnet çocuğu ve  arkadaşlarının, yeterince eğlenemediği ve çocuklara ayrılan sürenin çok az olduğu, ailelerinin yanında cemiyet boyunca huzursuz ve mutsuz olduklarını gözlemledim.

Bizde aile olarak bir karar verip farkındalık olsun diye evlatlarımızın Halil Efe, Eymen, Egemen’in Sünnet cemiyetinde farkındalık amaçlı ve konusunda uzman, yetenekli, gönüllü öğretmen arkadaşlardan oluşan bir ekiple çocuklara yönelik birbirinden güzel eğitici oyunlar, yarışmalar, hediyeler ve muhteşem Sihirbaz gösterisi ile çocuklar gece boyunca doya doya eğlenmelerini sağladık.

Ertaş sözlerine şöyle devam etti. Yalıntaş Kültür Merkezinde gerçekleştirdiğimiz sünnet cemiyetimize uzaktan ve yakından gelerek, arayarak, çiçek gönderme nezaketinde bulunan kişi ve Kurumlara, Bursa semazen gurubuna, Sihirbazımıza, çocuklarımıza kurulan etkinlik masasında yürekten hizmet veren sevgili öğretmenlerimize, dostlarıma, cemiyetimize katılmak isteyip katılamayan herkese şahsım, eşim ve çocuklarım adına çok teşekkür ediyorum. dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt