DEĞİŞİMİN ADI ‘ŞÜKRÜ ERDEM’

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, Orta Mahalle’nin biriken tüm sorunlarını bildiğini belirterek, “Bu sorunların çözümü bizde. 1 Nisan’dan itibaren de çözüme kavuşmaya başladıklarına şahit olacaksınız. Siz yeter ki 31 Mart’ta tepkinizi ortaya koyarak, kırmızı kartı gösterin” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde vatandaşlarla kucaklaşmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Kırsal Mahallelerinin ardından şehir merkezinde de buluşmalarına devam eden Başkan Adayı Şükrü Erdem, İlçe Başkanı Gökhan Demir ve meclis üyesi adayları ile birlikte Orta Mahallede büyük bir coşku ile karşılandı. Tüm mahalle sakini ve esnaflarla tek tek kucaklaşan Başkan Adayı Şükrü Erdem, geceyi havai fişekler eşliğinde gerçekleşen Akar Mahalle ziyareti ve Mustafakemalpaşa Rumeli Halk Oyunları ve Kütür Derneği ziyareti ile noktaladı.

Başkan Adayı Şükrü Erdem’i bağrına basan Orta Mahalle ve Akar Mahalle sakinleri ‘Başkan Şükrü Erdem’, ‘Değişimin mimarı Şükrü Erdem’ ‘Gönüllerin Başkanı Şükrü Erdem’ sloganları ile karşıladı. Orta Mahallenin uzun zamandır biriken tüm sorunlarını iyi bildiğini ve çözümlerinin de kendisinde olduğunu söyleyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Gösterdiğiniz bu ilgiye çok teşekkür ediyorum, beni duygulandırdınız. Bu büyük ilgiye, büyük coşkuya, içten gösterdiğiniz sevgiye 1 Nisan’dan itibaren layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hep birlikte bir değişim yapabilmek için bildiğiniz ‘Gönül Birliği hareketini kurduk. Bu birliktelik sizlerin sevgisi ve teveccühü ile çığ gibi her geçen gün büyüyor. Bize burada gösterdiğiniz ilgiye ve teveccühe çok teşekkür ediyorum. Bu coşku ve sevgi bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Kıymetli hemşehrilerim, değişim kapıda, değişim ile hep birlikte kazanacak ve gelişeceğiz. Bildiğiniz gibi Mustafakemalpaşa’ya bizim dönemimizden sonra hizmetler aksadı. Milletvekilimizde olmadığı için, bize bir milletvekilini çok gördükleri için hizmet gelmez oldu. Projesi hazır olan yolumuz bizim oylarımızla seçilen Karacabeyli milletvekili tarafından Karacabey’e götürüldü. Sahipsiz bırakıldık. Buraya gönderilen tüm ödenekler Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından İnegöl’e kaydırıldı. İnegöl ve Karacabey’in tüm altyapısı, üstyapısı bitirildi, bizim halimiz ise ortada. Bizim zamanımızda Mustafakemalpaşa’ya gıpta ile bakanları şimdi biz gıpta ile izler hale geldik. Güzel şehrimizi büyük bir köy haline getirdiler. Ama artık buna bir ‘dur’ deme zamanı geldi. Hep birlikte yola çıktık ve 31 Mart’ta buna dur diyeceğiz. Bizi yok sayanlara, bize hizmet etmeyenlere göstereceğimiz kırmızı kartla burada olduğumuzu haykıracağız” diye konuştu.

“GÜÇLÜ BİR DESTEK BEKLİYORUM”

Her dönem kendisine güçlü bir şekilde destek verenleri bu iktidarın yalnız bıraktığının altını çizen Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu iktidar bize üvey evlat muamelesi yaptı. Bu kadar desteğin karşılığı bu olmamalıydı. Son olarak iktidar partisi Mustafakemalpaşa’yı küçük ortağına bıraktı. Buna kıymetli vatandaşlarımız da haklı olarak büyük tepki gösterdi. O yüzden bu seçimde tüm kesimleri kucaklamak için Gönül Birliği hareketini kurduk. Hangi partili olduğumuzu bu seçimde bir kenara bırakalım. Tüm partili hemşehrilerimizi tek çatı altında iktidara bir ihtar vermeye davet ediyoruz. Bizi yok sayanları bizde 31 Mart’ta yok sayalım. Sizlerden güçlü bir destek bekliyorum. Bunun sonucunda göreceksiniz ki, birçok hizmet ayağını etkin hale getireceğiz. Sizlere hizmet etmenin keyfini yaşarken siyaseten İlçemizin tekrar kıymet kazanmasını sağlayacağız. Buna emin olabilirsiniz.”

“EKSİKLERİ ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Esnafın, çiftçinin, üreticinin sorunlarını çok iyi bildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Sorunlar çok birikti biliyorum. Aslında bu zamana kadar tepkisiz kalmak bu sorunların birikmesinin en başlıca sebebidir. Hem ekonomik olarak hem asayiş anlamında derinleşen sorunlar maalesef İlçemizin gerçeği oldu. Ama merak etmeyin, 1 Nisan’dan itibaren el ele vererek çözümlere yürüyeceğiz. Geçmişte yaptıklarımızı biliyorsunuz. Bunlar, onların yanında hiçbir şey değil. Bir düzen ve plan dahilinde eksiklerinizi tamamlamak boynumuzun borcudur. Bugüne kadar yapılmayan, ötelenen tüm sorunları en kısa zamanda birlikte çözeceğiz. Bizim meclis üyelerimizin tamamı sizlerin aranızdan, sizlerin mahallenizden, çiftçi, üretici ve hayvancılardan oluşuyor. Hep birlikte üretip, hep birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte kazanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt