DEMİR, GÜÇLÜ KADROLARLA ADAYIM’DEDİ

Parti’de Ahmet Güler’in ardından mevcut Başkan Tevfik Demir’de adaylığını resmen açıkladı.

Mustafakemalpaşa İYİ Parti Başkanı Tevfik Demir, bir ay sonra yapılması planlanan 3. Olağan Kongre’de bir kez daha başkanlığa aday olduğunu açıkladı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Geniş bir katılımla yaptığı adaylık açıklamasında güçlü bir kadro mesajı veren Demir; “2018 yılından bu yana sahada etkin çalışmalarımızla birlikte partimizin geldiği nokta mutluluk vericidir. Son yapılan anketlerde gördüğümüz üzere halkımızın bizlere olan desteği her geçen gün artmaktadır. Başarıyla attığımız adımlar bizlere büyük sorumluluklar yüklemektedir. Hedefimiz, donanımlı, tabana yakın ve etkin bir siyasettir. Milletimizin yaşadıklarının takipçisi, sözcüsü ve çözümcüsü olacağız. Ülkemiz için hayati önem taşıyan genel seçimler öncesi bizlerde ilçemizde  çok daha güçlü bir kadro ile yola devam etme arzusundayız” dedi. 2019’daki yerel seçimlerden 2 ay sonra İYİ Parti Mustafakemalpaşa Başkanlığı’na atanan, 2020 Şubat ayındaki 3 adaylı kongrede ise koltuğunu koruyan İYİ Parti Başkanı Tevfik Demir, 25 Kasım- 8 Aralık tarihleri arasında yapılması beklenen İYİ Parti 3. Olağan Kongresi öncesi başkan adaylığını resmen açıkladı.

MİLLETİMİZİN İYİ PARTİ’YE TEVECCÜHÜ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR’

Parti binasında yoğun bir katılımın yaşandığı adaylık toplantısında konuşan Başkan Tevfik Demir, sözlerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılını kutlayarak başlarken; “Bu en büyük bayramda Atatürk ve Cumhuriyet değerlerimize bağlılığımızı yinelerken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

1968 yılında Mustafakemalpaşa’da doğduğunu vurgulayan Demir; “Lise mezunuyum, uzun yıllar ticaret ve hayvancılıkla uğraştım. Halen ticaret hayatım devam ediyor. Ülkemizin ve ilçemizin geleceği için 1991 yılında beri siyasetin içinde mücadele ediyorum. Parti yöneticiliklerinin yanında 2009-2014 yılları arasında belediye meclis üyeliği görevini üstlendim.  Tüm bunların dışında siyasi hayatımın en gurur verici noktası İYİ Parti’mizin Bursa kurucu il yöneticisi olmamdır. Evli ve 2 evlat sahibiyim” dedi.

Önlerinde çok zorlu ve mutlak kazanılması gereken bir genel seçim olduğunun altını çizen Tevfik Demir şöyle konuştu; “Genel Başkanımız Meral Akşener’in de belirttiği gibi, parlamenter sisteme dönüş için son şansımız olan bu genel seçimi mutlaka kazanacağız. Bu zorlu süreçte partimizin kadrolarını güçlendirerek ve eksikliklerimizi tamamlayarak, seçime girme kararı alınmıştır. Bu amaçla kongre sürecimiz başlamış bulunmaktadır. Şuna inanıyorum ki bizler bu süreçten misli misli güçlenerek çıkacağız. Demokratik ortamda, biz İYİ Partililere yakışan bir tavır içerisinde kongremizi, kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Yönetim kurulumuzla birlikte 35 aydır mücadelemizi aktif olarak sürdürüyoruz. Genel ve yerelde milletimizin bizlere verdiği muhalefet görevini layıkıyla gerçekleştiriyoruz. 2018 yılından bu yana sahada etkin çalışmalarımızla birlikte partimizin geldiği nokta mutluluk vericidir. Son yapılan anketlerde gördüğümüz üzere halkımızın bizlere olan desteği her geçen gün artmaktadır, hatta bu artışın yüzde 7 civarında olduğunu söylememde hiçbir yanlış yoktur. Bizlerin etkin muhalefetinden ve azizi milletimizin bizlere olan teveccühünden rahatsız olan sadece zulmün sahibi iktidar mensuplarıdır.”

IŞIĞI GÖRENE KADAR MÜCADELEYE DEVAM’

Tevfik Demir, açıklamasını şu sözlerle tamamladı; “Zaman zaman maruz kaldığımız müdahalelere rağmen dik duruşumuzla yolumuza devam etmekteyiz. Biliyoruz ki başarıyla attığımız adımlar bizlere büyük sorumluluklar yüklemektedir. Bunun bilincinde, ülkemiz için hayati önem taşıyan genel seçimlerde, bizlerde ilçemizde çok daha güçlü bir kadro ile yeni dönemde yola devam etme arzusundayız. Bu anlamada, 3. Olağan Kongre’mizde İlçe Başkanlığı görevine sizlerin desteği ile devam etmeye adayım. Amacımız daha güçlü, donanımlı, tabana yakın ve etkin bir siyasettir. Tüm dava arkadaşlarımızı kucaklayarak, birlik ve beraberlik içinde tecrübelerimizi kullanarak iktidara yürüyeceğiz. Yılmadan, yorulmadan ilk günkü heyecan ile güneşin ışığını görene kadar mücadelemize devam edeceğiz. Aziz milletimizin yaşadığı zulmün takipçisi, sözcüsü ve çözümcüsü olacağız. Bu süreçte desteğini esirgemeyen parti büyüklerime, dava arkadaşlarıma, İYİ Parti’mizin kıymeti gönüldaşlarına, yerel ve genel seçimlerden bu yana uyumlu bir şekilde çalıştığımız meclis üyelerimizin her birine teşekkür ederim. Yürüyecek çok yolumuz, sonunda erecek ulvi bir amacımız var. Hep birlikte İYİ yarınlar için.”

Etiketler

mustafakemalpasagzt