DEVA’DAN COŞKULU KONGRE

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mustafakemalpaşa Başkanlığı, 1’inci Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında partinin Mustafakemalpaşa’da kurucu başkanlığı görevine atanan Avukat Özlem Bayraktar, bu kez delegelerin oyuyla göreve geldi. Kongrede konuşan Bayraktar, Mustafakemalpaşa’nın partiye olan ilgisinin her geçen zaman arttığını söylerken; “Zihniyet değişimi için yola çıktık” dedi. DEVA Partisi’nin, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda kurulduğunu belirten İl Başkanı Serkan Özgöz’de konuşmasında 2023 seçimlerine dikkat çekerek; “Şimdi yarın ki Türkiye için cesaret zamanıdır” diye konuştu.

Öğretmenevi ve ASO Toplantı Salonu’nda dün saat 16.00’da düzenlenen DEVA Partisi Mustafakemalpaşa 1. Olağan Genel Kurulu’na; DEVA Partisi Bursa Başkanı Serkan Özgöz, DEVA Partisi İl Hukuk Politikaları Başkanı Zeki Kahraman, Deva Partisi Bursa İlçe Başkanları, İYİ Parti,

CHP, Saadet, Demokrat Parti başkan ve yöneticileri ile birlikte mahalle muhtarları ve STK temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin divan başkanlığını DEVA Partisi İl Hukuk Politikaları Başkanı Zeki Kahraman, divan başkan yardımcılığını Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı Burak Malkır, kâtip üyelikleri ise Osmangazi Seçim İşleri Başkanı Erdi Tırpan, Karacabey Kadın Politikaları Başkanı Yasemin Tuna ve DEVA İznik Başkanı Mine Norşon yaptı.

‘DEVA’YA TEVECCÜH BÜYÜK’

DEVA Teşkilatı’nın faaliyet ve mali raporunun okunmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Özlem Bayraktar, teşkilatlanma için görev aldıkları günden bu yana Mustafakemalpaşa’nın 131 mahallesinde birçok etkinlikte yer aldıklarını söyledi.

Mustafakemalpaşa’nın bir tarım ve hayvancılık şehri olduğunu kaydeden Bayraktar; “Siyasi çalışmalarımızda halkımızın partimize gösterdiği teveccüh, doğru yolda olduğumuzu ortaya koyuyor. Bu çalışmalarımızda Mustafakemalpaşa’nın yerel sorunlarını ayrıntısına kadar not ediyoruz.

DEVA Partisi’nin iktidarında ilk 90 ve 360 günde hangi adımların atılacağını, eylem planlarını her kesimle paylaşıyoruz. Genel Başkanımız Ali Babacan öncülüğünde partimizin hedefi, tam demokrasidir. Herkesin hakkını koruyan esaslı bir zihniyet değişimi Türkiye’nin önünü açacaktır. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, genciyle kadınıyla tüm vatandaşlarımızı kapsayan yepyeni bir yaklaşım öneriyoruz” dedi.

‘SEÇİMLER MİLAT OLACAK’

DEVA Partisi Bursa Başkanı Serkan Özgöz ise 2023 seçimlerinin Türk siyasi tarihi için milat olacağını dile getirdi.

Mustafakemalpaşa’nın 100 binlik nüfusu ve 78 bine ulaşan seçmen sayısı ile büyük bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken Özgöz; “Siyasi partiler, bir ihtiyaçtan doğar. Özellikle son beş yılda siyaset kurumunun vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermediği bir ülkede yaşıyoruz. Memleket iyi idare edilmiyor. Emeklilere, esnaflara, gençlere ve kadınlara reva görülenleri değiştirmek için bu yola çıktık. Adıyla bize miras kalan Mustafakemalpaşa’da da Özlem Bayraktar başkanımız da bir kadın olarak bu değişime öncülük edecek. DEVA Partisi, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde işinin ehli insanların elinde, liyakati gözeten, çözümden yana olan bir siyasi harekettir. Partimiz, vatandaşını beka ile korkutmadan, gençlerine güvenen, gönüllü, sorumlu ve gayret içinde çalışmalarını sürdürecektir. Şimdi yarın ki Türkiye için cesaret zamanıdır” ifadelerini kullandı.

DEVA’YA YENİ YÖNETİM

270 delegesi bulunan DEVA Partisi Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nda Başkan Özlem Bayraktar’ın tek aday girdiği ve güven tazelediği seçimde parti yönetiminde şu isimler yer aldı; Adnan Alpaslan, Ahmet Yırtımcı, Cevat Köse, Demet Kebiz, Emrah Kerey, Emrah Berat Terzioğlu, Eşref Baldan, Fuat Bulgurcu, Hasan Dardağan, İbrahim Aslan, İsmail Çelik, Mahmut Özgür, Murat Kırgıl.

 

 

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt