Doğa Severler Çataldağ,da Buluştu.

  1. Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak düzenlenen 13. Geleneksel Çataldağ Etkinliğine 50 doğasever katıldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Etkinliğe Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Mustafakemalpaşa Anadolu Lisesi ve 50 doğasever katıldı. Sabah öğretmenevinde Atadan Peynircinin  sponsorluğunu yaptığı kahvaltı sonrası Çataldağ gezisi başladı.

Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün günübirlik düzenlediği Çataldağ Doğa Yürüyüşü, renkli görüntülere sahne oldu.

  1. Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı İbrahim Göçeri  Yaptığı açıklamada amacımız bir günlüğüne bile olsa doğada özgürce o günün tadını çıkartmak ayrıca ilçemizin doğal güzelliklerini çevremize tanıtmak dedi.

Mustafakemalpaşa, Susurluk, Kepsut üçgeninde bulunan ve sonbaharın gelmesiyle birlikte ziyaretçilerine eşsiz bir manzara sunan 1.336 metre yüksekliğindeki Çataldağ bugünlerde doğa yürüyüşçüleri ve kampçıların akınına uğruyor.

Mustafakemalpaşa’nın güney batısında bulunan Çataldağ, son olarak Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Gezinin sonunda doğa severler bu imkanı bizlere hazırlayan Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı İbrahim Göçeri ve ekibine ve sponsorlara teşekkür edip  önümüzdeki yıl tekrar buluşmak üzere diyerek hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra mutlu olarak ayrıldılar.

Etiketler

mustafakemalpasagzt