DOSTLARI GEDİK’İ ANDI

Mustafakemalpaşa’nın unutulmaz siyasetçilerinden Mehmet Gedik, ölümünün 12. yılında mezarı başında anıldı. Ölüm yıl dönümü olan 22 Nisan’ın Ramazan Bayramı’na denk gelmesi üzerine yakın dostları Gedik’i yâd etmek için 7 Nisan’da Mustafakemalpaşa’da buluştu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Anavatan Partisi döneminde Bursa’dan iki dönem TBMM’de milletvekili olarak görev yapan, Bursa ve Mustafakemalpaşa için öncü hizmetlere imza atan İnşaat Mühendisi Mehmet Gedik, bu yılda dostları tarafından unutulmadı.

Mudanya’da 22 Nisan 2011’de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden ANAP Genel Başkan Yardımcısı, 18. ve 19. Dönem Bursa Milletvekili Mehmet Gedik, vefatının 12. yıl dönümünde Mustafakemalpaşa’daki mezarı başında anıldı.

DOSTLARI HATIRALARLA GEDİK’İ ANDI

Adile Mezarlığı’ndaki anma törenine; Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin önceki dönem başkanlarından Sadi Kurtulan, ANAP eski İl Başkan Yardımcısı Ekrem Pamuk, İl Gençlik Kolları eski Başkanı Şenol Kul, Osmangazi Gençlik Kolları eski Başkanı Çetin Sabırlı, Gemlik eski İlçe Başkanı Adnan Tekin, Mustafakemalpaşa eski İlçe Başkanı Hüseyin Arslan’ın yanı sıra İYİ Parti İlçe Başkanı Tevfik Demir, merhum Gedik’in aile üyeleri ve siyaset yaptığı dönemdeki yakın dostları katıldı.

Mustafakemalpaşa’dan da katılımın olduğu anmada duygusal anlar yaşandı. Gedik’in kayınbiraderi olan, 2009-2019 Dönemi Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı ve 28. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Sadi Kurtulan, anma töreninde yaptığı konuşmada, Mehmet Gedik’in toplumun farklı kesimlerini bir arada tutan kimliğine vurgu yaparken; “Herkese kapısı açıktı. Bursa’ya ve Mustafakemalpaşa’ya kazandırdığı eserler daima yaşayacaktır. Mehmet Gedik ağabeyimizi bir kez daha rahmet ve hasretle anıyoruz” dedi.

Mehmet Gedik ile geçmiş dönemde yaşanan hatırların yad edildiği törende, Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Gedik’in dostları akşamda iftar programında bir araya gelerek, anıları tazeledi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt