EFSANE MÜDÜR ARTIK EMEKLİ

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin renkli kişiliği ile tanınan emektar ve tecrübeli müdürlerinden Sedat Sevim, belediyedeki hizmet kariyerini noktaladı. Sevim,  38 yılı amir, müdür vekilliği ve müdür olmak üzere 46 yıl boyunca birçok birimde hizmet verdiği Mustafakemalpaşa Belediyesi’ndeki mesaisini, emekli olarak tamamladı.

8 belediye başkanı ile çalışma imkanı bulan Sedat Sevim, köy öğretmenliğinden Belediye Mehter Takımı’nın kuruluşuna kadar bir çok kültürel ve sosyal çalışmanın içinde aktif yer aldı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sedat Sevim, 65 yaşında emekliye ayrıldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mahmut Çolakoğlu’nun başkanlığı döneminde 1977 yılında geçici işçi olarak Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne ilk adımını atan Sevim, 46 yıllık kariyerinde 8 belediye başkanı ile çalışarak bir rekora imza attı.

BAŞARILI HİZMETLER VERDİ

Çolakoğlu’nun ardından 12 Eylül döneminin başkanları Sabri Tüler ve İsmail Sezer’in ardından 1986 yılında Yaşar Yenipazar döneminde memurluk sınavına giren Sedat Sevim, su, mezbaha ve otobüs işletmeleri görevleri sonrasında garaj araçlar amirliği, zabıta amirliği ve müdürlüğü, başkan temsilciliği, kanalizasyon, park-bahçeler müdürlüğü ve temizlik işleri müdürlüğü gibi birçok birimde 46 yıl başarıyla hizmet verdi.

ÖĞRETMENLİK YAPTI, MEHTER’İN KURULUŞUNDA BULUNDU

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden, Temizlik İşleri Müdürü unvanıyla 2023 yılı Temmuz ayında emekli olan evli ve iki çocuk babası Sedat Sevim, iki yıl süreyle de Mustafakemalpaşa kırsalında yedek öğretmenlik yaptı. Mustafakemalpaşa’daki kültürel ve sosyal etkinliklerin yanı sıra, arama-kurtarma ekiplerinde de görev alan emektar müdür, başta pandemi ile mücadele olmak üzere şehrin temizliği için örnek çalışmalara imza attı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehter Takımı’nın kuruluşunda bulunan ve ‘mehterbaşı’ olarak aktif görev alan Sedat Sevim; “Yıllarca halkımıza en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdik. Birlikte görev yaptığım tüm belediye başkanlarıma, mesai arkadaşlarıma ve belediye ailesine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt