EN GÜZEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

Mustafakemalpaşa Hasan Celal Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tanzer Dursun, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde aynı okulda çalışan genç meslektaşı Zeynep Emre Arı’ya 20 yıl önce yazdığı kompozisyon yazısını hediye etti.

Tanzer Dursun, 2002 yılında Öğretmenler Günü dolayısıyla Mustafakemalpaşa genelinde düzenlenen kompozisyon yarışmasında birincilik ödülü alan Hasan Celal Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pazarlama Bölümü Öğretmeni Zeynep Emre Arı’ya, 20 yıl önce Devecikonağı İlköğretim Okulu’nda yazdığı eserini hediye ederek duygulandıran bir jest yaptı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Tanzer Dursun; “Öğrencilere örnek olması için güzel yazıları ve şiirleri hep saklarım. Meslektaşım ve öğrencim Zeynep Emre Arı’nın da ödül alan bu güzel kompozisyon yazısını örnek olarak sakladım. Hayatın güzel yüzü, yıllar sonra Zeynep Emre Arı ile aynı okulda çalışmak nasip oldu. Memlekete hayırlı öğrenci ve vatandaş yetiştirdiğimiz için mutluyuz” dedi. 20 yıl sonra gelen sürpriz hediye karşısında duygulanan Arı, öğretmeni ve meslektaşına teşekkür etti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt