ERDEM’ E ÇARŞI PAZAR DESTEĞİ

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Pazarcı ve çarşı esnafımız ile kucaklaşarak dertleştik. Destekleri için kalpten teşekkür ediyorum. Çaresi yok, sizin için sizinle beraber çok çalışıp, kazanacağız” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde vatandaşlarla kucaklaşmayı ve dertleşmeyi sürdürüyor. Kırsal Mahalle gezilerinde büyük coşku ile karşılanan Başkan Adayı Şükrü Erdem, Yalıntaş pazar yeri ve Şeyhmüftü Mahallesi esnaf gezilerinde de aynı coşku ile karşılandı.  CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Gökhan Demir ve meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği gezide Başkan Adayı Şükrü Erdem, pazarcı esnafı ile tek tek sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Pazaryerinde alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Adayı Şükrü Erdem, ‘Mutfak yanıyor’, ‘Pahalılıktan bir şey alamıyoruz’, ‘Emekli maaşı ile pazara bile çıkamaz olduk’ şeklindeki serzenişler üzerine; “Maalesef gelinen nokta bu. Çiftçiye, üreticiye, hayvancıya yeterli destek verilmediği için geldiğimiz nokta bu. 31 Mart’ta sizlerin vereceği destek ile göreve gelir gelmez en önemli projelerimiz olan çiftçiye, üreticiye, hayvancıya desteklerimizi hemen başlatacağız. İlçemizde semt pazarlarımızın ve çarşımızın hak ettiği değeri bulmasını önemsiyoruz. Hep birlikte daha çok çalışarak, beraber projeler üreterek bu kötü günleri geride bırakacağız” diye konuştu.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Bu gezinin ardından Şeyhmüftü Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Şükrü Erdem, aynı ilgiyi burada da görmenin mutluluğunu yaşadı. Esnafın sorunlarını iyi bildiğini ve çözüm için projelerinin hazır olduğunu kaydeden Şükrü Erdem, “31 Mart’ta yapacağımız güçlü uyarı ile Mustafakemalpaşa’yı tekrar o eski günlerine döndüreceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Geçmişte yaptık, bu defa daha fazlasını yaparak açığı kapatacağız. Başka çaremiz yok. Birlikte başaracağız” dedi

mustafakemalpasagzt