GELECEK’E ‘ÇETİN’ ATAMA

14 Mayıs’taki seçimler öncesi hareketliliğin yaşandığı Mustafakemalpaşa Gelecek Partisi Teşkilatı’nın başına, 5 ay sonra yapılan atamanın ardından Yakup Çetin görevlendirildi.

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi’nin (GP) Mustafakemalpaşa Başkanlığı görevine atama yapıldı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Müzeyyen Tuna’nın istifasının ardından boşalan GP Mustafakemalpaşa Başkanlığına, daha önce parti teşkilatında başkan yardımcılığı yapan Yakup Çetin görevlendirildi.

GP Bursa Başkanı Alpaslan Yıldız, yapılan istişareler sonucu 13 Mart tarihi itibariyle Çetin’in atamasının yapıldığını söylerken; “ Yeni başkanımız Yakup Çetin, partimizi Mustafakemalpaşa’da temsil ederek önümüzdeki seçim sürecinde ilçe yönetim kurulumuz ile birlikte başarılı bir seçim sürecine imza atacaklardır. Gelecek Partisi olarak seçimde başarılı bir sonuç alacağımıza inancımız tamdır” dedi.

GP Mustafakemalpaşa Başkanı Yakup Çetin ise yaptığı ilk açıklamada; “Bu onurlu görevi şahsıma tevdi eden Genel Merkezimize ve İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Mustafakemalpaşa’da yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Gelecek Partimizi birinci parti yapmak için sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan çalışacağız” dedi.

1982 yılında Mustafakemalpaşa’da doğan, evli ve 2 çocuk babası Yakup Çetin, elektrik ve tarım sektöründe faaliyet gösteriyor.

Etiketler

mustafakemalpasagzt