Gençlik Merkezi Yerinde incelendi

Mustafakemalpaşa’da geri sayımın başladığı Gençlik Merkezi’nde inceleme yapıldı. Ziyaret sonrasında yapılan açıklamalarda merkezin kısa süre içerisinde Mustafakemalpaşalı vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi. Mustafakemalpaşa’da yapımı devam eden ve kısa süre içerisinde hizmete girecek olan Gençlik Merkezi’ne inceleme gerçekleştirildi. Ziyarete Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ev sahipliği yaparken AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr.Süleyman Şahin, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Spor Federasyonları Daire Başkanı Fatih Uysal ve Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy katıldı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Gençlik Merkezi’ne Bakanlık ve Büyükşehir desteği

Mustafakemalpaşa’nın vizyon projelerinden birisi olarak görülen ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın önem verdiği Gençlik Merkezi’nde çalışmalar büyük oranda tamamlanmış durumda. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın destekleriyle hızlanan çalışmalar, kısa sürede tamamlanacak ve Mustafakemalpaşa benzeri az bulunan kapsamlı ve çok amaçlı bir merkeze kavuşacak.

Ziyaret ile ilgili sosyal medyada açıklamalarda bulunan Başkan Kanar, 30 yıllık bekleyişin sona ereceğine vurgu yaparak “İlçemizin vizyon projelerinden biri olan Gençlik Merkezimizi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın katkılarıyla hız kazanan, yılın son günü Milletvekilimiz Mustafa Esgin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürümüz Prof. Dr. Süleyman Şahin, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Ömer Altunsoy, Spor Federasyonları Daire Başkanı Fatih Uysal ve Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy ile ziyarette bulunduk. 30 yıllık bekleyişin bitmesine sayılı günler kaldı. Dev proje ilçemize çok yakışacak” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt