HAYDİ MUSTAFAKEMALPAŞA ESNAFINA SAHİP ÇIK

Alış Verişini Yerel Esnaftan Yap

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin UZKINAY, pandeminin etkisini arttırması nedeniyle alınan yeni tedbirlerle ekonomik açıdan zor bir dönemden geçen yerel işletmelere destek vermek için bölge halkına, yerel esnaftan alışveriş yapılması çağrısı yaptı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Pandemi sürecinin sokağa çıkma kısıtlamalarıyla birlikte küçük yerel işletmelerin, yerel esnafın derinden etkilediğini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tekin UZKINAY, giderek büyüyen bu sorundan yerel esnafın, çalışanları ve aileleriyle birlikte düşünüldüğünde toplumun geniş bir kesimini etkilediğine dikkat çekti. Yerel ekonominin temeli olan küçük işletmelere sahip çıkmanın tam zamanı olduğunu ifade eden Tekin UZKINAY, bu yolla bölge olarak pandemi sürecinden çok daha güçlü çıkabileceğini kaydetti. Mustafakemalpaşa’nın her zaman olduğu gibi bu zorlu dönemi birbirine destek olarak aşmasının önemine değinen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin UZKINAY şunları söyledi:

“Bugüne kadar eşi benzeri olmayan zor bir süreçten geçiyoruz. Mustafakemalpaşa olarak bu zorlu günleri kenetlenerek, birbirimize destek olarak aşabiliriz. Değerli halkımızdan ricamız, bu zor dönemde yerel esnafımızdan alışveriş yaparak, işletme sahiplerine, çalışanlarına ve onlarında ailesiyle birlikte toplumumuzun geniş bir kesimine birlikte sahip çıkmamız. Bu dönemde mahalle bakkalından, yerel işletmelerden, esnaftan alış yaparak, yerel ekonomimizin çarklarının dönmesine katkı yapabiliriz. Yerel ekonomimiz güçlü olursa, bölge halkımıza bu istihdam, iş-aş olarak bize geri dönecek,  sosyal olumsuzlukları da ortadan kaldıracaktır. Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman olduğu gibi bu süreçte biz de yerel işletmelerimizden alışveriş yapıyor, başta üyelerimiz olmak üzere küçük işletmelere destek vermeye özen gösteriyoruz. Bu sayede üretim ve ticaretteki gücümüzü muhafaza ederek, bir an önce geri kalmasını umut ettiğimiz pandemi sürecini en az hasarla atlatacağımıza inanıyoruz. Yüksek refah seviyesinin yerelden başladığını unutmayarak, pandemi sürecini güçlü yerel ekonomimizle geride bırakıp bölgemizin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sunmayı sürdürmek istiyoruz. Bu bağlamda tüm halkımızı duyarlı olmaya ve yerel esnafımızdan alışveriş yaparak yerel ekonomimize destek vermeye davet ediyoruz.”   

Etiketler

mustafakemalpasagzt