Hizmet İçin Hep Beraber Çalışacağız.

Geçtiğimiz akşam Mustafakemalpaşa AK Parti ilçe başkanı Mutlu Turgut,yönetim kurulu üyeleri ve kadın kollarının katılımıyla, birlik köyleri dernekleri ve çevre köy muhtarları ile bir araya geldi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

İstişarede Bulundular

AK Parti ilçe başkanı Mutlu Turgut, yönetim kurulu ve AK kadınlar birlik ve beraberlik duygularının en güçlü şekilde hissedildiği bu gece de, yapılan hizmetleri ve yapılması gerekenleri konuşarak, istişarelerde bulundu.

Başkan Turgut konuşmasında

” Öncelikle, bizi misafir eden ve kalplerini bizlere açan Yenikızılelma Muhtarımız Basri Sevim’e, Soğukpınar Muhtarımız Yusuf özmen’e, Çömlekci muhtarımız İsmail hakkı Yıldırım’a, Kestelek Muhtarımız Kemal Doğru’ya, Hacıali Muhtarımız Sabahattin Eski’ye, Melikköy Muhtarımız Ali Duran’a, Işıklar Muhtarımız Ahmet Kula’ya, Döllük Muhtarımız Hasan Karaduman’a, Karacalar Muhtarımız Ali Tanış’a, Osmaniye Muhtarımız Yusuf Çetin’e, Fındıcak Muhtarımız Mehmet Durak’a, Çaltılıbük Muhtarımız Salih Kayacık’a,Fındıcak Muhtarımız Mehmet Duran’a, Çördük Köyü Dernek Başkanı ibrahim Doğan’a, Şehriman Köyü dernek Başkanı Bilal Aydemir’e, Çaltılıbük Köyü Dernek Başkanı fikri Çakır’a, Döllük Köyü Dernek başkanı Cevdet Efe’ye, Osmaniye Köyü Dernek Halit Sevim’e,

Eskibalçık Köyü Dernek Başkanı Fikret Küçükoğlu’na, Çömlekçi Köyü Dernek Başkanı Fatih Azar’a, Kocakoru Köyü Dernek Başkanı Deniz Avcı’ya,

Soğukpınar Köyü Dernek Başkanı Hasan Atsoy’a, Karacalar köyü Dernek Başkanı Mustafa Eren’e, sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Sizlerin ilgisi ve misafirperverliği bizlere büyük mutluluk ve güç verdi.

Şükürler olsun ki; kalplerinden sıkı sıkıya bağlı, birlik ve beraberlik içinde olan güçlü bir toplumuz. Bu geceyi birlikte geçirmenin verdiği mutluluk ve güçle, geleceğe daha umutlu bakıyoruz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt