İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık,tan öğrencilere yıl sonu mesajı

Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalıktan öğrencilere yıl sonu mesajı

Değerli Öğretmenler, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler, Her anını;  ülkemizin geleceğine yönelik verdiğimiz emekle taçlandırmaya çalıştığımız 2022-2023 ders yılı 16 Haziran 2023 Cuma günü  82 okul/kurumda eğitim gören 17.411 öğrencinin karnelerini almasıyla sona erdi. Öncelikle bu anın gurunu ve heyecanını tüm kalbimle sizlerle paylaşıyor, özverili çalışmalarıyla eğitim hayatımızı yönlendiren tüm öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum. Yoğun bir okul dönemi sonunda tatile girecek öğrencilerimizin dinlenmeleri, oyun oynamaları, daha fazla kitap okumaları, sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri kendileri için büyük bir fırsattır.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Çalık Sözlerine şöyle devam etti. Sevgili öğrenciler biliyorsunuz hiçbir başarı tesadüfi değildir, şartlar ne olursa olsun öğrenmeye ve gelişime açık olmalısınız. Çok çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatilinizi dinlenerek geçiriniz ancak kendinize okul dışında da öğrenme fırsatları oluşturunuz. Yeni dönemde daha heyecanlı, daha dinamik ve sağlıklı bir şekilde görüşmek temennisiyle hepinize iyi tatiller diliyorum. Okullarımızdan mezun olup yükseköğretime devam edecek veya hayata atılacak gençlerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.

Kıymetli öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerimizin daha donanımlı olarak geleceğe hazırlanmaları için gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Sizler geleceğimizin inşasında birer mimar, birer mihenk taşısınız. Mesleğinizi daha iyi icra edebilmeniz için tatil döneminde de mesleki ve kişisel gelişime katkı sunacak çalışmaları takip edeceğinize eminim. Bu duygularla tüm öğrencilerimize, öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu bir tatil diliyorum dedi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt