İsmail Anıl yeni dönem için iddialı

Mustafakemalpaşa Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı İsmail Anıl dün akşam verdiği yemekte yapılan çalışmaları basına aktardı ve yeni dönemde de bilgi ve birikimleriyle Mustafakemalpaşa için çalışacaklarını söyledi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Bursa Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği ve Mustafakemalpaşa Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Anıl dün akşam özel bir tesiste  basına açık bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda yemek sonrasında yaptığı çalışmaları aktararak Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği ve Mustafakemalpaşa için yapılanları açıklayan İsmail Anıl, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bilgi, birikimlerimizi aktarıyoruz”

Programda Başkan İsmail Anıl’a Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu ile Mustafakemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Mehmet Aydemir İlçede faaliyet gösteren kooperatif başkanları,yönetim kurulu arkadaşları ve çok sayıda üye eşlik ettiler.

Anıl yaptığı konuşmasında genç yaşlarından itibaren hayvancılık ve çiftçilik ile uğraştığını, Türkiye’deki birliklerin kurulması, mevzuatların hazırlanması ve hayvancılıkta küpe verilmesi noktasında etkin bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Çiftçilerin korunması, desteklenmesi ve gelişmesi adına bundan sonraki süreçte de çalışmalarına devam edeceğini söyleyen İsmail Anıl, yaptığı açıklamalarıyla geceye damga vurdu.

Hedefimiz Daha iyi Hizmet

Ben Türkiyede aldığım bu ödül ilçem adına bir onurdur Dünya gıda örgütü FAO 95 97 yıllarında Türk tarımına yaptığım destekten dolayı tek yetiştirici olarak ödülü aldım dedi. Anıl sözlerine şöyle devam etti Bizler ekibim olarak mavi belgeyi kazanmaya hak kazandık bu gurur ekibim ve baha çok mutluluk verdi  Ben İsmail Anıl olarak bu yolda çok emek sarf ettim sağ olduğum süre içerisinde daha da mücadele etmeye kararlıyım dedi  Toplantı yemek sonrasında çekilen hatıra fotoğraflarıyla noktalandı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt