Karacabey Belediyespor Wushu Kungfu sporcularından örnek başarı

Karacabey Belediyespor Wushu Kungfu sporcuları, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasından ödüllerle döndü. Antrenörleri eşliğinde önceki gün sporcularla bir araya gelen Özkan, başarılı sohbet etti ve hediye takdim etti.

Spor kenti Karacabey’in başarılı sporcuları, örnek başarılarına yenilerini ekliyor.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Antalya’da düzenlenen Wushu Kungfu Şampiyonasında Karacabey Belediyespor adına mücadele eden Eylem Çalımlı birincilikle dönerken, Salih Şimşek 2.likle döndü. Zeynep Ece Türkdal, Ayşenur Memişçi, Elifravza Gülsoy, Esmanur Şimşek ve İlyas Tok ise üçüncülükle döndü. Önceki gün sporcular, antrenörleri Ömer Gönültaş ve Yılmaz Şahin ile Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Sporda devrim yapıldı

Gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Ali Özkan, Karacabey Belediyespor’un bugün 22 branşta binlerce sporcu ile organizasyonunu sürdürdüğünü belirterek, çeşitli alanlarda gelen ödüllerden duydukları mutluluğu dile getirdi. Özkan, “Hem sporcularımızı hem de antrenörlerimizi tebrik ediyoruz. Karacabey Belediyesi olarak spora ciddi manada önem veriyoruz. 2014 yılında göreve geldiğimizde 1 tane branş vardı, şimdi ise 22 tane branşımız var. Her gün sportif aktiviteler, antrenmanlar ve müsabakalar tesislerimizde gerçekleşiyor. Çok amaçlı salon yaptık Karaca Park’a bildiğiniz gibi. Çocuklarımızı servisler ile evlerinden alıyor, spor yaptırıyor ve yine evlerine bırakıyoruz. Farklı şehirlere, sportif aktivitelerine ve müsabakalara götürüyoruz. Çocuklarımıza ve geleceğimize yatırım yapmak istiyoruz. Dolayısıyla Karacabey’de spor anlamında tabiri caizse devrim yaptığımızı iddia ediyoruz. Tabi bunu hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın öncelikle spor yapması bizi mutlu ediyor. Bu başarılar 2. Planda, önemli olan çocukların bu sportif faaliyetlere katılması. Bu tür turnuvalarda alınan madalyalar ve başarılar da tabii bu işi taçlandırıyor, bizim de moralimizi yükseltiyor. Aynı şekilde çocukların da hevesini artırıyor. Değerli hocalarımızı ve çocuklarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki spor hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. Özkan ziyaret sonunda, başarı gösteren sporculara hediye sunup teşekkürlerini ileterek, başarılarının devamını diledi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt