KARACABEY ‘SONTAŞ TARIM’A KAVUŞTU

Mustafakemalpaşa’nın tarımsal alanda öncü markalarından Sontaş Tarım’ın 2. Şubesi Karacabey’de hizmete açıldı.

2020 yılında Mustafakemalpaşa’da faaliyete başlayan Mehmet-Murat Aydemir ortaklığındaki Sontaş Tarım’ın Karacabey’deki şubesinin açılışı yoğun ilgi gördü.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Sontaş Tarım Sanayi ve Ticaret Şirketi’nin Karacabey Şubesi’nin 10 Mart’taki açılışına; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay,  Bursa Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hamit Aygül ile birlikte iş, siyaset ve STK camiasından çok sayıda isim katıldı.

BEREKETLİ BİR OVAYA HİZMET VERİYORUZ’

Sontaş Tarım ortaklarından Mustafakemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Mehmet Aydemir açılışta yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş merkezli depremlere hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet diledi. Mustafakemalpaşa ve Karacabey’in bir elmanın iki yarısı gibi olduğunu belirten Aydemir, “Bu bereketli ovada hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Bu özel günümüzde açılışımız katılan herkese ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi.

SONTAŞ GRUP OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

Sontaş Tarım ortaklarından Murat Aydemir ise konuşmasında; “Karacabey Sontaş Tarım’ın açılış töreninde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyor, katılımınız için başta Alinur Aktaş başkanım olmak üzere her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili kapsayan Kahramanmaraş merkezli depremle ülkemiz çok büyük bir felaket yaşadı. Acımız çok büyük. Türkiye tek yürek oldu, yaralarını sarıyor. Biz de bu zor zamanda Sontaş Grup olarak üzerimize düşeni yapmaya, yaraları sarmaya gayret ettik, ediyoruz. Deprem felaketinde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, milletimize başsağlığı diliyor, yaralılara Allah’tan acil şifalar niyaz ediyorum. Bugün burada Karacabey Sontaş Tarım’ın açılış töreni için toplandık. Gönül isterdi ki açılış heyecanımızı coşkuyla yaşayalım. Ancak içinde bulunduğumuz durum nedeniyle bırakın coşkulu bir açılış yapmayı insan üşüdüm dese üzülüyor, acıktım dese utanıyor. Bu nedenle sizleri bugün sesiz bir ev sahipliği ile ağırlıyoruz. İnşallah yaralarımızı en kısa zamanda sarar, daha güzel zamanlarda da birlikte oluruz” ifadelerini kullandı.

BURASI SİZİN İŞLETMENİZ’

 

Sontaş Tarım’ın Mustafakemalpaşa’daki işletmesini Ocak 2020’de kurduklarını hatırlatan Aydemir; “Sontaş Tarım, benim çocukluğumdan beri toprağa olan sevdamın, çabalarımın kurumsal yapıya dönüştüğü yerdir. 3 yıl, 3 ay önce Mustafakemalpaşa açılışımızda, ‘Burası sizin işletmeniz’ demiştim. Gerçekten de öyle de oldu. Çiftçimiz kendi işletmesi, işyeri belledi, sahiplendi.   Biz de onlar ne istiyorsa, nasıl istiyorsa öyle yaptık. Ticaretimizde şeffaf olduk, adaletli olduk, kazandırdık ve kazandık. Çiftçi dostlarım bilir, ben bu bölgenin insanıyım, sizlerden biriyim. Yılların emeği, deneyimi, birikimiyle işimizi kurumsal bir yapıya taşıdık.  Nihayet Mustafakemalpaşa’dan sonra Karacabey’de hizmetinizdeyiz.   Bölgemizde tarımının gelişmesi ve sürdürülebilir olması, çiftçimizin kalkınması için gerekli her türlü çalışmada yer almayı, destek vermeyi görev olarak kabul biliyoruz. Sadece 3 yılda, genç işletmemiz, Sontaş Tarım bölgede kabul gördü,

sizin işletmeniz oldu, büyüdü, güçlendi. Şimdi Karacabey’de çiftçiye, bölgeye, ülkeye değer katmak için iş başında. 7 ziraat mühendisi, deneyimi 50 yılı aşan 4 arazi çavuşu ile Sontaş Tarım,  sizlerin de desteği ile bir gün ulusal firma olma yolunda adım adım ilerliyor. Sontaş Tarım olarak değerlerimizle varız; Doğruluk ve güvenden, eşitlik ve şeffaf satıştan, kazan kazan başarı hedefimizden, kalite ve sorumluluk anlayışımızdan taviz vermeden, sürekli gelişim ve Ar-Ge çalışmaları yaparak çiftçimize güvenilir iş ortağı olmaya devam edeceğiz. Çiftçimizin ihtiyaç duyabileceği her konuda hızlı, kaliteli ve ihtiyaç anında doğru çözümlerle yanında oluyoruz.  Tarımsal ürün yetiştirme ve hasat işlemlerinin aksamaması için profesyonel tarım ekibimizle; yılın her günü, her saatte, ihtiyaç anında çiftçimizleyiz. Çiftçi destek temsilcilerimiz 7 gün/ 24 saat, her an ulaşılabilir durumda.  Şimdi Karacabey işletmemizle inşallah bölge çiftçimizin daha da yakınında olacağız.  Katılımınız için çok teşekkür ederim, hayırlı olsun, Allah utandırmasın” diye konuştu.

AKTAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Sontaş Tarım’ın bölge çiftçilerine değer katacağına inandığını belirterek, işletme sahiplerine teşekkür etti.

Karacabey Ziraat Odası’na 100 metre uzaklıktaki Sontaş Tarım Şubesi’nin Mecidiye Mahallesi Üç Kuyular Caddesi No/13’teki işletmesi, kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Sontaş Tarım, Karacabey’deki çiftçilere; bitki koruma ürünleri, tohum çeşitleri, taban ve yaprak gübreleri, fide, zirai ilaç ve tarım ürünleri ile sarf malzeme desteği alanlarında hizmet verecek.

Etiketler

mustafakemalpasagzt