Karacabey’de Surf Casting heyecanı

Karacabey Belediyesi’nin katkılarıyla Yeniköy’de gerçekleşen ve Türkiye’nin dört bir yanında katılımcıların yer aldığı Bursa Surf Casting Turnuvası yoğun ilgi gördü. 110 yarışmacının yer aldığı turnuvada, katılımcılar aileleriyle birlikte keyifli anlar yaşadı.

Karacabey Belediyesi’nin, ilçenin turistik değerlerine dikkat çekmeye yönelik farklı aktivite çalışmaları sürüyor. Karacabey Belediyesi’nin katkılarıyla, Yeniköy sahillerinde hafta sonu gerçekleşen Surf Casting Turnuvası, Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı organizasyonla gerçekleşti. İki gün boyunca oltalarını yarışma için denize atan katılımcılar, aile ve arkadaşları ile keyifli anlara tanık oldu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

110 yarışmacının oltalarına İstavrit, İspari, Minekop, kırlangıç, Çupra, Mırmır, Levrek, Eşkina, Mezgit, İzmarit, Kalkan ve Piri gibi balık çeşitleri takılırken, yarışmacılar tuttuğu balıkları derecelendirmenin ardından yeniden denize bıraktı.

Ayrı ayrı ödüller verildi

2 gün sonunda yapılan derecelendirmede en çok balık yakalayan, ilk balık tutan, en büyük balık gibi çeşitli kategorilerde derecelendirme yapılırken, kadın yarışmacılar ayrıca ödüllendirildi. Özkan, Karacabey değerlerine vurgu yaptı

Etkinliğin finalinde konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, organizasyonun gerçekleştiği bölgenin öneminden bahsederek; Karacabey Longozu, Ihlamur Ormanları ve Yeniköy sahillerine dikkat çekti. Özkan, “Bölgeye dikkat çekmek için çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Tabii tanıtım çok önemli bu noktada da işte sizlerin değerli iştirakleriyle Surf Casting Turnuvasını bu yıl burada gerçekleştirdik. Bu faaliyetin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda daha yoğun katılımlarla yine sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyacağız” şeklinde konuştu. Özkan, ilk 3’e giren katılımcılara da kupalarını takdim etti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt