KARANFİL’E TAM DESTEK

Mustafakemalpaşa’da faaliyet gösteren amatör spor küplerinin çatısı kuruluşu olan Amatör Spor Kulüpler Birliği, 2023 yılı ile birlikte olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığı’na seçilen Yalıntaş Spor Kulübü Başkanı Samet Karanfil, kongreden bir kez daha güven tazeleyerek çıktı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa’da amatör spor kulüpleri arasında birlik, dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak, ihtiyaçlarını karşılamak, kulüpler yoluyla sporun gelişmesine ve yayılmasına yardımcı olmak amacıyla kurulan Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nde kongre heyecanı yaşandı.

Yalıntaş Spor Kulübü binasında gerçekleşen seçimli genel kurul toplantısına, birliğin 33 üyesinden 20’si katıldı. Geçtiğimiz yıl Mart ayındaki olağanüstü kongrede görevi devralan Yalıntaş Spor Kulübü Başkanı Samet Karanfil,  tek aday olarak girdiği seçimde kulüp başkanları ve üyelerden güvenoyu aldı.

‘YENİ YATIRIMLAR SPORA TEŞVİK EDECEK’

Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığı’na 3 yıl daha seçilen Başkan Samet Karanfil, yeni dönemde  kulüplerin uğraştıkları spor dallarıyla ilgili sorunlara yoğunlaşacaklarını, sporcu sayılarının, tesis ve malzemelerinin çoğaltılmasına yardımcı olacaklarını ifade etti.

Birlik üyelerine teşekkür eden Karanfil; “Mustafakemalpaşa’mızın amatör sporda güçlü bir altyapı geleneği var. Bu yapıya daha fazla destek vermek için yasaların elverdiği ölçüde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Spora yapılan her yatırım, gençliğe ve geleceğe yön verecek, daha fazla sporcunun yetişmesine imkân sunacaktır. Bu anlamda tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliğine hazırız” dedi.

Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Samet Karanfil’in listesinde; Caner Öter, Sezer Çakır, İrfan Savur, İsa Küpçüler, Turhan Orhan ve Bayram Köstereli yer aldı.

 

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt