KIRMIZ ET ÜRETİCİLERİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Mustafakemalpaşa’da kırmızı etin ulusal düzeydeki üretim planlamasına ve pazarlamasına ilişkin kurallara uyulmasında üyelerine yardımcı olmak ve üyelerini yönlendirmek amacıyla 12 yıldır faaliyetlerini sürdüren Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nde görev değişimi yaşandı.

Kongreye giden 172 üyeli Birliğin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilgin oldu.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın oluruyla 2011 yılında 158 kurucu üye ile faaliyetlerine başlayan Mustafakemalpaşa Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin 2021-2022 Yılı Olağan Genel Kurulu, 19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 14.00’da Muhtarlar Derneği Toplantı Salonu’nda yapıldı.

14 maddenin görüşüldüğü kongreye 172 üyeden 30’u katıldı. 8 yıldır Birlik Başkanlığı yapan ve kongre öncesi tekrar aday olmayacağını açıklayan Celal Tunca’nın yerine bu göreve Mustafakemalpaşa’da besicilik ve yem sektöründe faaliyet gösteren Hüseyin Bilgin seçildi.

Seçime tek aday giren Bilgin dâhil 5 kişiden oluşan yeni yönetimin 4 yıllık görev süresi başladı. Mustafakemalpaşa Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Bilgin’in yönetim kurulu listesinde; Osman İnce, Suat Akar, Sabri Çağlayan Özger ve Emin Bakırcı yer aldı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt