KIRSALDAN ERDEM’ E TAM DESTEK

Kırsaldan Erdem’e tam destek ; CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Bize gösterdiğiniz teveccühü görüyor ve yaşıyorum. Bu desteğin 31 Mart’ta da güçlü şekilde sandığa yansıyacağını biliyorum. 1 Nisan’dan itibaren hep birlikte çalışarak sorunları aşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

ERDEM MAHALLELERDE VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem son olarak, CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir ve meclis üyesi adayları ile birlikte Şapçı, Kömürücükadı, Karaorman, Kayabaşı, Dallıca ve Karapınar mahallerinde vatandaşlarla buluştu, sohbet etti, dertlerini dinledi, çözüm önerilerini iletti ve projelerini anlattı. Gittiği her yerde kadın-erkek, çocuk-genç-yaşlı, tüm kesimler tarafından gecenin ilerleyen saatlerine rağmen coşku ile karşılanan Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Bu ilgiye layık olabilmek için 1 Nisan’dan itibaren gece-gündüz çalışacağız” dedi.

“Öyle büyük ve öyle güçlü bir aileyiz ki, tüm sorunları birlikte aşacağız” diyen Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mustafakemalpaşa benim sevdam. Geçmişte milletvekilliği ve bakanlığım döneminde memleketimize yaptığım hizmetler ortada. Bunları tek tek saymaya gerek yok, herkes biliyor zaten. O günden bu yana da maalesef bu güzel ilçemize hizmetler azaldı ve büyük bir köy haline döndük. Karacabey bizim nahiyemizdi, şimdi onların durumuna gıpta ile bakar hale geldik. Bu neden oldu? Sizler oy verdikçe ‘onlar hasıl olsa bizim seçmen’ mantığı ile hareket eden iktidar buralara yatırım yapmadı. Bize gelecek olan yatırımları milletvekili olan ilçeler kendilerine kaydırdılar.

Dur deme zamanı geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı da kendi ilçesi İnegöl’ü bizden daha çok düşündü. İnegöl ve Karacabey’in altyapısı, üstyapısı bitti, bizim halimiz ortada. Bizim yıllar önce projelendirdiğimiz otoyol, milletvekilimiz olmadığı için ellerimizin arasından kayıp Karacabey’e gitti. Ama artık buna bir dur deme zamanı geldi de geçiyor bile. Hep birlikte 31 Mart’ta göstereceğimiz kırmızı kart ile bizi yok sayanlara, bizi ötekileştirenlere bize hizmet getirmeyenlere güzel bir ders vereceğiz. Kurduğumuz ‘Gönüller Birliği’ hareketine sizlerden tam destek istiyorum. Güçlü bir destek verin ki, Ankara’da sesimiz çok daha güçlü şekilde duyulsun. Bize gösterdiğiniz teveccühü görüyorum ve yaşıyorum. Bu desteğin 31 Mart’ta da güçlü şekilde sandığa yansıyacağını biliyorum. 1 Nisan’dan itibaren hep birlikte çalışarak bu zor günleri aşmak için elimizden geleni yapacağız.”

DEĞİŞİM ŞART VE ARTIK ÇOK YAKIN

Mustafakemalpaşa’nın geleceği için, gençlerimiz için değişim yapmanın şart olduğunun altını çizen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Sevdamız Mustafakemalpaşa için birlikte çalışacak, hep birlikte kazanacağız. Kurduğumuz ‘Gönüller Birliği’ hareketine verilen destek çığ gibi büyüyor, bunu görüyor ve büyük memnunluk duyuyorum. Bildiğimiz gibi biz bu yola parti ayırımı yapmadan tüm kesimleri kucaklamak için çıktık. Bunda da başarılı olduk. Sizlerin 31 Mart’ta vereceğiniz destek ile, iktidara göstereceğiz kırmızı kartla Mustafakemalpaşa’nın geleceği için çok önemli bir adım atmış olacaksınız. Gençlerimize bunu borçluyuz. Bunu çocuklarımız için, yarınlarımız için yapmak zorundayız. Sizlerin de aynı şekilde düşündüğünüzü, gösterdiğiniz bu ilgi ve sevgi ile görüyorum. Hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

mustafakemalpasagzt