KIZ TAKIMLARI YARI FİNAL İÇİN PARKEDE

2022-2023 Bursa Basketbol Yerel Ligi’nde mücadele eden Mustafakemalpaşa spor Belediye U-11 ve U-12 Kız Basketbol Takımları, yarı finale yükselmek için ter dökecek.

U-11 GALİBİYET PEŞİNDE



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

U-11 Minik Kızlar A-Grubu’nda Armadaspor Gemlik Basketbol ve Karacabey Belediyespor ile aynı grupta yer aldı. Oynadığı 5 maçından 3 galibiyet 2 mağlubiyet ile grupta ikinci sırada yer alan takım, 4 Haziran Pazar günü saat 12.00’da Karacabey Belediyespor ile Karacabey Spor Salonu’nda oynayacağı maçı kazanırsa adını yarı finale yazdıracak.

U-12 FİNALİ İSTİYOR

U-12 Kız Takımı ise A-Grubunda Oksijenspor, Bursa Büyüksehir Belediyespor, Diamond Spor Kulübü ve Karacabey Belediyespor ile aynı grupta oynadığı 7 maç sonunda, 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ile ligde 2’nci sırada yer alıyor. Mustafakemalpaşa temsilcisi, Cuma günü saat 19.00’da Bursa Büyüksehir Belediyespor ile oynadığı maçı 95-45 kazanarak yarı final için büyük bir avantaj kazandı. U-12 Kız Takımı, 3 Haziran Cumartesi günü saat 13.30 da Bursa Tofaş Spor Salonu’nda Bursa Büyüksehir Spor Kulübü ile oynayacağı rövanş maçını kazanması halinde yarı finale yükselecek.

Takım, yarı finalde B-Grubu birincisi Armadaspor Spor ile 5 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’da Bursa Tofaş Spor Salonu’nda finale kalma mücadelesi verecek.

Etiketler

mustafakemalpasagzt