Kızılay’a Destek Devam Ediyor.

Mustafakemalpaşa Kızılay Şube Başkanı Mustafa Eren Ramazan Ayı ve 11 ilde hissedilen Deprem felaketinde desteklerini esirgemeyen yardımsever esnafları ziyaret etmeye başladı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafa Eren yaptığı açıklamalarda 155 yıllık iyilik Çınarı iyiliğin amiral gemisi Türk Kızılay’ımıza güvenen Gönül veren hemşerilerimizle güzel işler yapıyoruz. İyilik hareketimizde bizleri yalnız bırakmayan hayırsever hemşerilerimizi ziyaret ederek teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile ramazan ayında ve Hatay için yaptığımız yardım kampanyasında bizlere büyük destek olan bağışçılarımızı ziyarete başladık.

Eren sözlerine şöyle devam etti. İnternet üzerinden mobilya ürünleri satan  MEZZA mobilyanın Sahibi Mehmet Sevi kardeşimizi ve İlçemizde İnşaat malzemesi ve metal işlerine farklı bir bakış açısı ile bakarak çalışan Mehmet BAKAN abimizin mahdumu Ercan Bakan kardeşimizi ziyaret ederek, günün anısına ve Kızılay dostu olduklarını sürekli kendilerine ve müşterilerine hatırlatacak hediyelerimiz Türk Kızılay Mustafakemalpaşa Şubesi Yönetim Kurulu adına Necati Kuşçu ile birlikte ziyaret ederek takdim ettik. Hayırseverlerimize işlerinde bereket ve bol kazanç diliyoruz.

Mustafa EREN YK adına Şube Başkanı

Etiketler

mustafakemalpasagzt