MEDENİYET KİTAPLA BAŞLAR’

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin daveti üzerine öğrencilere kitap okuma konusunda seminer verdi. Üniversiteli gençlere, başarının ortak noktasının kitap okuma olduğunu anlatan Kaymakam Altıntaş, bilgi çağının liderlerinden örnekler verdiği sunumda, kitap okumanın geleceği şekillendirdiğini vurguladı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa’da başta okullar olmak üzere birçok platformda ‘Okumanın Gücü’ konulu seminerlerle birey-kitap ilişkisinin önemini anlatan Kaymakam Ahmet Altıntaş, bu kez üniversite öğrencilerinin karşısına çıktı.

2010 yılında kurulan ve bir devlet üniversitesi olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin davetine iştirak eden Kaymakam Altıntaş, Âşık Paşa Konferans Salonu’nda yapılan, ‘Medeniyet Gemisi Zirvesi’ ana temalı oturuma konuk oldu. Üniversiteli gençlerin büyük ilgi gösterdiği seminerde; insan ve kitap, okuma ve beyin gelişimi, bilgi çağının liderlerinin okuma serüveni gibi konularda bir sunum gerçekleştiren Kaymakam Ahmet Altıntaş, katılımcılara nitelikli öğrenmenin püf noktalarını anlattı.

Programın ardından Organizasyon Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nohutçu tarafından Kaymakam Altıntaş’a hediye takdim edildi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile de bir görüşme yapan Kaymakam Altıntaş, Ziraat Bankası tarafından üniversite bünyesine kazandırılan, 28 bin metrekarelik kapalı alanı ve aynı anda 3 bin kişiye hizmet sunabilme kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük üniversite kütüphanesi olma özelliğine sahip olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kütüphanesi’ni de ziyaret etti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt