MERA ISLAH VE AMENAJMAN PROJELERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Bursa’da yürütülen mera ıslah ve amenajman projelerinin 2022 yılına ilişkin saha çalışmaları, Bursa Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi. Mustafakemalpaşa’nın 8 kırsal mahallesindeki mera ıslahına yönelik çalışmalarda toplantı gündeminde yer aldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Tarım ve Orman Bakanlığı, Bursa Tarım ve Orman Müdürlüğü Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı, DSİ Bölge Müdürlüğü ve yerel paydaşlarla yürütülen mera ıslah ve amenajman projeleri masaya yatırıldı.

Bursa Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül koordinatörlüğünde toplantıya; İl Müdür Yardımcıları Erdoğan Ceylan ve Mehmet Akif Şenyürek ile birlikte Şube Müdürleri, Proje Koordinatörü Uludağ Üniversitesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Emine Budaklı Çarpıcı ve teknik personeller katıldı.

Toplantıda; Mustafakemalpaşa’nın kırsal Demirdere, İncilipınar, Yeşilova, Karaoğlan, İlyasçılar, Camandar, Behram, Koşuboğazı ve Dallıca mahalleleri ile Karacabey’in Arız ve Yolağzı, Yenişehir’in ise Barcın Mahallesi mera ıslah ve amenajman projelerinin saha uygulamalarına ait çalışmalar değerlendirildi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt