MHP, DEPREMZEDELERE KOL-KANAT GERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilatı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Mustafakemalpaşa’ya gelen depremzedelerle moral yemeğinde bir araya geldi.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın da katıldığı organizasyonda, depremden etkilenen ailelere yardımcı olmak için yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

11 şehri etkileyen depremlerin ardından afet bölgesinden Bursa’ya gelen her bir depremzede ailenin, parti yöneticileri tarafından kardeş aile olarak kabullenilmesi amacıyla MHP tarafından başlatılan ‘Kardeş Aile Projesi’, Mustafakemalpaşa’da yaraları sarmaya başladı.

MHP Teşkilatı, Türkiye’yi yasa boğan depremlerden sonra Mustafakemalpaşa’ya gelen 65 aile ve 275 depremzede ile Etibank Parkı’nda düzenlenen yemek organizasyonunda buluştu.

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, MHP Bursa Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP Yıldırım Başkanı Kadir Taşçı, KAÇEP Bursa Başkanı Filiz Dağhan Duzcu, MHP Mustafakemalpaşa Başkanı Ahmet Beygirci, KAÇEP Mustafakemalpaşa Başkanı Rabia İkizceli, Ülkü Ocakları Başkanı Cengizhan Bedir ve MHP yönetim kurulu üyeleri de depremzede aileleri yalnız bırakmadı.

‘AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ’

Yemeğe ev sahipliği yapan MHP Başkanı Ahmet Beygirci, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’a depremzedeler için Mustafakemalpaşa’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Beygirci; “Depremin ilk anından itibaren var olan gönül seferberliğimizle Mustafakemalpaşa’da misafir ettiğimiz ailelerimizin yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz” dedi.

‘MİLLETÇE AYAĞA KALKACAĞIZ’

Depremzede çocukların oyun alanında eğlendiği organizasyonda afet bölgesinden Mustafakemalpaşa’ya gelen ailelerle yakından ilgilenen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet diledi. Büyükataman; “Milletçe ayağa kalkacağız, bu yaraları birlikte saracağız. Samimi bir şekilde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz ” dedi.

 

 

 

 

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt