MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET ATMACA’DAN ORHANGAZİ’YE ÇIKARMA

Millet ittifakının ortak adayı Cumhuriyet Halk Partisi kontenjanından giren Saadet Partisi Bursa milletvekili adayı Mehmet Atmaca Orhangazi ilçesinde yoğun çalışmalara katıldı.

Orhangazi ilçesinde esnafları ziyaret ederek hayırlı ve bereketli işler dileyen milletvekili adayı Mehmet Atmaca iktidara geldiklerinde “İşyeri kira ödemelerinde stopaj oranını sıfırlayacağız” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Orhangazi programına Chp milletvekili adayı Orhan Sarıbal ile birlikte sürdüren Mehmet Atmaca vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Mehmet Atmaca Orhangazi’de millet ittfakının ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Orhangazili ev hanımları ve kadın girişimcileri ziyaret eden Atmaca “Esnaf ile tacir, sanatkâr ile sanayici arasındaki tanım farkını dikkate alarak her iki kesimin mesleki örgütlenmesinde yaşanan sorunları gidereceğiz” dedi. Atmaca buradan Orhangazi Sakatlar Dernek ziyaretini ziyaret ederek “Sosyal turizm kapsamında emekli, engelli, şehit aileleri ve üniversitede okuyan öğrencileri­mizin turizm amaçlı gittikleri gezilerde illerdeki Yurt-Kur binalarında ücretsiz konaklayabil­melerini sağlayacağız dedi.

Atmaca, Trabzonluların yoğunlukta olduğu Orhangazi ilçesinde Trabzonlular Kültür ve Dayanışma derneğini ziyaret etti.

Orhangazi’de esnafları ziyaret eden Atmaca, esnafların sorunlarını dinleyerek “Kamu kurumu niteliğindeki ticaret veya sanayi odaları, ticaret borsaları ile esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşlarımızın teşkilat ve mali yapılarının iyileştirilmesini ve bu kuruluşların üyelerine daha verimli ve etkin hizmet sunabilmelerini sağlayacağız.

Perakende işletmelerin açılış, faaliyet ve kapanış süreçlerinde çok sayıda kamu kurum ve kuruluşları tarafından verilen hizmetlerin tek noktadan elektronik ortamda etkin ve hızlı bir şekilde sunulmasını sağlayacağız. Esnaf ve sanatkârlarımızın hastalık ve ayakta tedavi gördüğü süreçleri kapsayan geçici iş göremezlik ödeneği alabilmesini sağlayacağız.

İşyeri kira ödemelerinde stopaj oranını sıfırlayacağız.

Şoför esnafının 10 yaşın üzerindeki araçlarının yenilenmesinde ÖTV almayacağız. Küçük esnafımızı zincir marketler, büyük marketler, AVM’ler karşısında korumak ve haksız rekabeti önlemek amacıyla gerekli düzenlemeleri hızla hayata geçireceğiz” dedi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt