MUSTAFAKEMALPAŞA OTİZM KAFE İÇİN İMZALAR ATILDI

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, otizmli bireylerin yüzünü güldürecek, bir projeyi daha hayata geçirdi. Mustafakemalpaşa Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda müjdelenen Otizm Kafe için ilk imzalar atıldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

BEBKA 2023 yılı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında hibe almaya hak kazanan Mustafakemalpaşa Belediyesi, ‘’Mustafakemalpaşa’da Sosyalleşip Gelişiyoruz, Engelleri Birlikte Aşıyoruz’ ’adlı projesi düzenlenen tören ile imzalandı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Otizm Kafe, ilçenin en uğrak yerleri arasında yer alan Çağlayan Park’ı içerisi kar amacı güdülmeden, otizmli bireyleri topluma kazandırıp, sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla kurulacak.

OTİZM KÖYÜ İÇİN HAZIRLANIYORUZ

BEBKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak ile projenin imzasını atan Başkan Kanar toplantı sonrasında ‘’ Otizm Kafe’nin temellerini atmak için BEBKA’dayız. Çağlayan Parkının bulunduğu bölgeye otizmli bireylerimizin sosyalleşebileceği bir alan kurmak için ilk adımlarımızı attık. Hedefimiz Otizm Köyü oluşturmak, bu projemizin ilk adımı. Çağlayan Parkı’nı yeniden canlandırıyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun, nice projelerle ilçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Rabbim ilçemize milletimize devletimize zeval vermesin.’’ Açıklamalarında bulundu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt