Mutlu Turgut’tan Koşu Tepkisi;

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Mutlu Turgut, geçtiğimiz günlerde Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından servis edilen “Mustafakemalpaşa Koşusu tarihte ilk kez düzenlendi” başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.



Burak Gayrimenkul Danışmanı Mustafakemalpaşa

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Tarihi Unutmak Yakışmaz: Mustafakemalpaşa Koşusu İlk Değil

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’in, “Mustafakemalpaşa Koşusu’nun ilk kez düzenlendiği” yönündeki açıklaması gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu yarış, 4 Ağustos 2017 tarihinde Bursa Osmangazi Hipodromu’nda zaten yapılmış, kazanan safkanın ödülü dönemin Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından takdim edilmiştir. O gün de Mustafakemalpaşa’nın adı yarış dünyasında onurla anılmış, kamuoyuna yansımıştır.

Turgut sözlerinin devamında Dünün emeğini yok saymak, bugünü inşa eden geçmişi görmezden gelmek; yalnızca siyasi PR uğruna gerçeği çarpıtmaktır. İlçemizin hafızasına sahip çıkanlar, bu tür algı oyunlarına sessiz kalmaz. Biz bu ilçede neyin ilk, neyin unutulduğunu çok iyi biliyoruz. Gerçekler karşısında algılar değil, arşivler konuşur. Mustafakemalpaşa’nın onuru, geçmişine saygı duyan bir duruşla korunur.

Etiketler

mustafakemalpasagzt