Nilüfer ailesi bowlingde buluştu

Nilüfer Belediyesi’nin çalışanları arasında düzenlediği “Birimlerarası Bowling Turnuvası”nda bu yıl, 96 takım şampiyonluk mücadelesi verdi. Heyecanlı karşılaşmaların ardından Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, turnuvanın şampiyonu oldu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Nilüfer Belediyesi’nin çalışanları arasında iletişim ve dayanışmayı artırmak amacı ile düzenlediği etkinliklerden biri olan “Birimlerarası Bowling Turnuvası”nda şampiyon belli oldu. 384 personelin 96 takımla katıldığı turnuvada karşılaşmalar, renkli anlara sahne oldu. Dostluk içinde geçen turnuvada finale, 12 takım kaldı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, turnuvanın final gününde çalışanların heyecanına ortak oldu. Beş gün süren turnuvanın sonunda Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, 562 puan elde ederek şampiyon oldu. 553 puan toplayan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ikinci olduğu turnuvada, Zabıta Müdürlüğü de 483 puanla üçüncü sırada yer aldı. Turnuvaya katılanlara ödülleri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları verdi.

Turnuvaya olan ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Turgay Erdem, “Nilüfer’i güzelleştirmek için birlikte çalışıyoruz. Dostluğun ön planda olduğu turnuvaya katılan tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt