ÖĞRENCİLERE HOTKOP MÜJDESİ

Mustafakemalpaşa 79 No’lu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi (HOTKOP), yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere kaçırılmayacak bir fırsat sundu.

HOTKOP, öğrenciler için Mustafakemalpaşa’daki tek binişlik fiyatı 0,56 kuruşa düşüren ‘160 BİNİŞLİK KART 90 TL’ uygulamasını devreye aldı. HOTKOP Başkanı Varol Üregen, böylelikle tüm öğrencilere daha uygun ulaşım imkânı sağlanacağını söyledi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Araç filolarını yenileyerek, ulaşımda kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarını sürdüren HOTKOP, Mustafakemalpaşa’daki öğrencilere aylık abonman ücretinde büyük fiyat kolaylığı sağladı.

HOTKOP tarafından 160 binişlik kart, 90 TL’lik fiyatla öğrencilere sunuldu. Tek binişlik fiyat böylelikle 0,56 kuruş oldu. HOTKOP Başkanı Varol Üregen, tüm öğrencilere daha uygun ulaşım imkânı sağlayabilmek adına alınan kararın eğitime destek anlamı taşıdığı gibi aile içi bütçeye de katkı sağlayacağını söyledi.

Üregen; “ Mustafakemalpaşa’da geçerli olacak aylık öğrenci abonman kartı uygulaması, kaçırılmaması gereken bir fırsat. Bunun için öğrencilerimizin yapması gereken tek şey; Hamazabey Mahallesi Kapalı Pazaryeri altında bulunan BURULAŞ Bürosu’na başvurmak” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt