OKULLARA YAKIN TAKİP

Bursa Milli Eğitim Müdürü  Seyit Ali Büyük, Ormankadı Mahallesi’nde 5.700 m2’lik alan üzerine kurulu Doğa ve Fen Okulu’nu ziyaret ederken, Şube Müdürü Mustafa Sayın’da depremsel güçlendirme kapsamında çalışmalar yürütülen okullarda incelemelerde bulundu.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Mart ayında başlayan Seyit Ali Büyük, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu.

Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık ile bir görüşme yapan Büyük, eğime başlamasıyla birlikte çevre-öğrenci ilişkisine yeni bir boyut kazandıran Ormankadı Doğa ve Fen Okulu’nu gezdi.

MÜDÜRDEN TAM NOT

Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında eğitime kazandırılan okulda incelemelerde bulunan Bursa Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, proje koordinatörü Fatma Gül Göktaş ve Okul Müdürü Tolga Arğın’dan bilgiler aldı.

Büyük’ün tam not verdiği okulda; 4 açık hava dersliği, 1 kapalı kıl çadır dersliği, 50 metrelik denge parkuru, kitap okuma alanları, tarım uygulama alanları, hayvan barınakları, solucan gübre üretim evi, kum ve kil havuzu, izcilik kamp alanı, 5 ayrı beceri atölyesi, çamur havuzu, 2 kümes, 1 sera, zipline, meyvelik alan ile kompost alan bulunuyor.

İNŞAATI SÜREN OKULLARDA İNCELEME

Mustafakemalpaşa’ya bir diğer ziyarette, Bursa Milli Eğitim İnşaat Emlak Bölümü Şube Müdürü Mustafa Sayın’dan geldi. Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık ve Şube Müdürü Mehmet Ardıçoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Sayın, teknik ekiple birlikte inşaatı ve deprem güçlendirmesi yapılan Mustafakemalpaşa Anadolu Lisesi, İbn-i Sina Özel Eğitim Okulu, Atatürk Ortaokulu, Öğretmen Davut İlkokulu ve Balibey İlkokulu binalarında süren çalışmaları yerinde inceledi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt