ORTA MAHALLE’DEN YARDIM KERMESİ

Mustafakemalpaşa’nın ilk mahalle yardım derneği unvanına sahip olan Orta Mahalle Sosyal Yardımlaşma-Dayanışma ve Kalkınma Derneği, düzenlediği kermes ile ihtiyaç sahiplerine el uzattı.

Yürüttüğü birçok yardım faaliyetiyle yüzlerce vatandaşın yüzünü güldüren, Fransa, İngiltere, İsveç ve Almanya gibi Avrupa ülkelerinde yaşayan Orta Mahalleli gurbetçilerin desteğiyle mahalle kültürünü yaşatan dernek, Kapalı Pazaryeri önünde açtığı stantla el emeği gıda ve giyim ürünlerini satışa sundu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Ufuk Ay başkanlığında yardım faaliyetlerine hız veren Orta Mahalle Sosyal Yardımlaşma-Dayanışma ve Kalkınma Derneği’nin kermesi ilgi görürken, satışı yapılan ürünlerden elde edilecek gelir, dernek vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak.

Siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin de alış-veriş yaptığı kermes hakkında açıklama yapan DerneK Başkanı Ufuk Ay, Mustafakemalpaşa’nın en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Orta Mahalle’nin değerlerine sahip çıktıklarını, mahalledeki ihtiyaç sahibi ve engelli bireylere yardımcı olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ay; “Kermesimize ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt