OTİZMLİ ÇOCUKLARA KAMP EĞLENCESİ

  1. Mustafakemalpaşa Otizm Derneği çatısı altıdaki özel gereksinimli çocuklar ve aileleri, Bursa Otizmli Bireyler ile Anneleri Yardımlaşma Derneği’nin davetlisi olarak (BOBAYDER) Mersin Silifke’de düzenlenen bir haftalık kampta eğlence dolu anlar yaşadı.

Mustafakemalpaşa’da özel gereksinimli çocuklar ve gençler için çalışmalarını sürdüren Otizm Derneği, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Otizm Meclisi’nin Mersin Silifke’de organize ettiği 23 Nisan Gençlik Kampı’ndaki programa katıldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Deniz kıyısının Akdeniz’e uzanan noktasında konaklayan, çeşitli aktiviteler ve canlı müzik eşliğinde eğlenen çocuklar, ayrıca Silifke’nin tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buldu.
Mustafakemalpaşa Otizm Derneği Başkanı Selda Özel, 9 anne ve 9 çocukla 6 günlük etkinlikte yer aldıklarını söylerken, hem aileler hem de otizmli çocuklar için verimli bir dönem geçirdiklerini kaydetti.

 

Özel; “Çocuklarımız bu kampta toplum kurallarına uymayı ve sosyal faaliyetlere katılmayı başardılar. Hedefimiz, ailelerimiz ve çocuklarımızla birlikte daha sağlıklı aktiviteler yapmak. Bu özel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt